Asus RoG GL703VM-GC044, model cu GTX 1060

ASUS ROG GL703VM-GC044 e laptopul perfect pentru persoanele pasionate de jocuri ori pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și să poată face față oricărei saricini.
E dotat cu componente noi cum ar fi procesor i7 Kaby Lake, ecran cu panel IPS și placă video GTX 1060.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are componente de generație nouă care nu ofer doar performanțe ridicate, ci și portabilitate excelentă… mai multe informații în rândurile ce urmează.


Avantaje

Laptopul Asus GL703VM-GC044 e unul dotat cu un procesor i7-7700HQ care are 4 nuclee, iar din această cauză oferă performanțe peste medie.
Nu ar fi fost un laptop de jocuri dacă nu ar fi avut și o placă video pe măsură precum GrFrce GTX 1060 (cu 3GB memorie RAM).
Diagonala ecranului e una de 17.3 inci, iar avantajul e că oferă o claritate superioară. Acesta e însoțit de o rezoluție de 1920×1080 pixeli, atrat anti-glare și panel IPS.
Memoria RAM e mai mult decât suficientă deoarece vorbim despre 8GB RAM DDR4. Întrucât mai are 1 slot liber se mai pot adăuga RAMi.
Internetul va fi rapid datorită plăcii de rețea 10/100/1000 (LAN Gigabit) și a celei wireless ac 2×2.

Dezavantaje

Greutatea e una de 2,7kg, iar acest lucru are un oarecare impact negativ asupra portabilității deoarece e mai greu de cărat. Dacă întrebați cât ține bateria atunci trebuie știut că ține undeva la 4 ore.
Nu dispune de unitate optică, acest lucru fiind și un avantaj deoarece face latopul mai ușor. Dezavantajul constă în faptul că sistemul de operare se poate instala doar de pe un stick USB.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de ceva solid și care să poată înlocui cu succes un desktop, deci să fie un desktop replacement.
Am pus alături și un preview pentru a vă face o părere despre cum arată. Se poate vedea că e vorba despre un laptop cu aspect RoG al anului 2018.

Te-ar mai putea interesa