Asus RoG GL703VM-BA176, laptop mare creat pentru gameri

Laptopurile mai mari sunt cele cu ecran pe măsură (17.3 inci) și nu veți găsi de 18 inci cum am văzut în anii precedenți de la acest brand. Asus RoG GL703VM-BA176 e un exemplu foarte bun care are o răcire eficientă, un hardware acceptabil, ecran 120 Hz și multe altele. Ideea e că sunt numeroase motive pentru a alege noua serie RoG GL703 cu GTX 1060, iar voi puteți spune adio vechiului PC. Datorită prețului mare al unor componente pentru PC, piața PCurilor a avut de suferit, în sensul că nu mai e atractivă pentru gameri și alternativele accesibile sau portabile devin o opțiune.

În opinia mea, chiar nu merită să alegeți varianta mai mică, deoarece sunt aceleași componente pe ambele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul i7-7700HQ e destul de popular pe laptopuri cum e i7-7700K pe desktopuri, dar că performanțele sunt diferite datorită consumul de energie. Chiar și Core i5-ul se mișcă excelent, dar merită să investiți în procesor pentru că cea mai importantă componentă de pe un gadget. Sunt jocuri 3D care se folosesc mai mult de procesor și poate că preferați să setați detalii mai mici pentru mai multe fpsuri.

Memoria de 16GB e pusă pentru un singur slot, astfel vi se oferă posibilitatea montării unei memorii suplimentare fără ca voi să rămâneți cu cea mai mică. Nu prea mai sunt laptopuri cu memorii de 4GB deoarece procesoarele cer mai mult pentru a rula decent.

Păreri pro și contra

Tastatura sa nu e una clasică ci e cu iluminare RGB și unele taste sunt ceva mai bine evidențiate pentru a vă ușura partida de gaming. Conectivitatea e foarte bună la noua generație și chiar nu-i lipsește nimic. Poate că unii dintre voi veți simți lipsa unității optice, ei bine, instalarea sau copierea datelor durează mai puțin cu un stick USB 3.0. Acest laptop oferă o experiență foarte plăcută indiferent, dar acel hard disc nu prea impresionează deoarece e unul clasic.

Asus GL703VM-BA176 se mișcă excelent, dar cu un SSD de 256GB totul ar porni mai rapid și chiar se vede diferența la pornirea sistemului ori aplicațiilor.

Te-ar mai putea interesa