Asus RoG GL703VM-BA020, laptop cu i7-7700HQ și GTX 1060

Dacă ești interesat de un laptop care să facă față la orice solicitare atunci ASUS ROG GL703VM-BA020 ar fi recomandarea mea. E un model de gaming, dar poate fi utilizat și de către cei interesați de o soluție de tip desktop replacement.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu o portabilitate decentă – greutatea e de 2,9 kg pentru un laptop de 17,3 inci care are componente noi și performante.


Pro

Ecranul acestui notebook PC e unul de 17,3 inci cu rezoluție 1080p și panel IPS. Laptopurile de jocuri din generația actuală vin cu panouri IPS în defavoarea celora TN întrucât au unghiuri de vizualizare mai bune și culori mai aproape de realitate.
Procesorul din acest model e un Intel Kaby Lake, iar din această cauză beneficiem de tehnologie nouă. Mai exact, e vorba despre un procesor i7-7700HQ cu 4 nuclee.
Pe partea de procesare video acest model vine la pachet cu o placă grafică GTX 1060 6GB de la Nvidia, iar acesta e motivul pentru care e foarte bun la jocuri. Pentru a avea o baterie care ține mult e dotat și cu cip grafic integrat de tip Intel HD… acesta funcționând doar când nu e nevoie de mai multă putere pe partea de procesare video.
Porturile sunt mai mult decât suficiente deoarece are 4 USB-uri, DisplayPort Mini, HDMI și altele. (Mini DisplayPort-ul e pentru scopuri profesionale deoarece e mult superior HDMI.)

Contra

Probabil că singurul neajuns ar fi faptul că acest model nu are cea mai bună portabilitate. (Spuneam la început că acest model e unul cu portabilitate decentă.)

Concluzie

Asus ROG GL703VM-BA02 e un notebook PC pentru cei cu un buget mediu, dar care vor performanțe maxime în orice joc și un dispozitiv care să nu ocupe prea mult pe birou.
Aspectul său poate fi văzut din imaginea de alături, mai exact e un laptop robust care denotă performanță maximă și fiabilitate.

Te-ar mai putea interesa