Asus RoG GL703VM-BA012, laptop pentru gaming cu ecran 120Hz

Un laptop cu ecran de 120 Hz e acest Asus RoG GL703VM-BA012 care e conceput special pentru gaming. Sunt numeroase serii Republic of Gamers și veți observa că performanțele sunt limitate de placa video. Procesorul pare să fie același pe mai toate laptopuri deoarece e cea mai importantă componentă și nici nu aș recomanda alta. Sunt destul de multe jocuri care au nevoie doar de un procesor pe măsură pentru că nu se folosesc foarte mult de placa video, însă sunt și jocurile de la polul opus care cer măcar un GTX 1060 pentru a fi rulate la detalii medii.

Prețul e foarte bun pentru componentele incluse, ecranul de 17 inci cu refresh 120 Hz și construcția sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele nu pot fi upgradate, dar nu e cazul aici deoarece discutăm de i7-7700HQ care e creat pentru sarcini grele. Chiar și cu sloturi de memorie RAM puteți avea 16GB sau 32GB, datorită noilor plăcuțe RAM. Bineînțeles, frecvența memoriei e și ea foarte importantă și în acest caz e de 2400 MHz. Poate pe alte generații vom vedea și frecvențe spre 3000 MHz dacă va scade și consumul.

Păreri pro și contra

Din nume reiese că are doar Free DOS, așa e mult mai atractiv pentru cei care nu au un buget prea mare și sistemul de operare poate fi pus cu un stick USB 3.0. Tot mai multe serii renunță la unitatea DVD pentru a face loc unor componente diferite. Sistemul de răcire e foarte important iar la acesta răcirea se face prin spate, pentru o experiență mai plăcută în timpul sesiunilor mai lungi. Pentru un model de gaming cu ecran de 17 inci, greutatea sa de 2.7 kg e mică.

Asus GL703VM-BA012 merită ales datorită acelei plăci video și când mai adunați niște bani, puteți pune cu încredere un SSD, astfel totul va porni mai rapid. Acesta poate rula orice titlu nou la detalii decente și chiar nu aveți ce să-i reproșați în special că discutăm de tehnologia G-SYnc care sincronizează refresh-ul ecranului la număr de fps-uri din jocuri. Discutăm de o experiență plăcută pentru gameri și nu aș recomanda altul în acest buget.

Te-ar mai putea interesa