Asus RoG GL703VD-GC118, laptop pentru jocuri cu ecran mare

Laptopuri de 17 inci sunt tot mai căutate de cei care au avut un PC pentru că utilizatorii nu sunt obișnuiți de ecranele mai mici. Asus RoG GL703VD-GC118 e un laptop de luat în considerare pentru că are cel mai bun procesor de pe piață, suficientă memorie RAM, SSD și varianta GTX 1050 de 4GB. Chiar îmi plac laptopurile cu SSD chiar dacă sunt ceva mai scumpe decât cele cu HDD, deoarece totul se mișcă mai rapid. Chiar dacă nu are cea mai performantă placă video de pe piață, nu e nevoie de mai mult dacă vreți să jucați la detalii mici.

Dacă e puțin peste buget, atunci singura soluție ar fi o variantă cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i7-7700HQ e popular pe laptopurile de gaming și multimedia deoarece are performanțe lăudabile. Nu recomand altul dar s-ar putea să vedea anul acesta și un înlocuitor dar diferențele vor fi destul de mici. Puteți upgrada fără probleme memoria RAM la 16GB și nu are sens mai mult.

Placa video de pe acesta e prezentă pe multă laptopuri, însă se descurcă mai bine doar cu un procesor performant. E vorba de varianta cu memorie de 4GB, dar cea Ti e cu 25% mai performantă. Diferențele nu se văd atunci când jocul se folosește mai mult de procesor cu e CS Go.

Păreri pro și contra

Construcția acestor laptopuri e îmbunătățită cu fiecare generație, dar văd că sunt destul de multe subserii. Are una dintre cele mai bune tastaturi iluminate – Aura RGB, care e destul de bine realizată. Chiar și ecranul e de lăudat pentru că discutăm de unul generos cu o gamă de culori 100% sRGB, iar unghiurile de vizionare sunt maxime. Oricum, veți sta destul de aproape de le, iar cei care posedă un monitor G-Sync, pot să-l conecteze la ieșire DisplayPort de tip mini a laptopului.

Asus GL703VD-GC118 face parte din noua generație de laptopuri de la acest brand și chiar dacă are o placă video modestă, laptopul se mișcă foarte bine chiar și în titluri noi.

Te-ar mai putea interesa