Asus RoG GL703GS-E5039R, laptop pentru jocuri cu 32GB RAM

Sunt laptopuri de gaming care au hardware foarte bun și chiar nu mai trebuie să vă gândiți la upgrade-uri pe viitor. Asus RoG GL703GS-E5039R e unul dintre puținele laptopuri create pentru jocuri care are 32GB RAM. Poate că și 16GB ar fi fost de ajuns pentru multe jocuri de pe piață, dar acesta îl veți folosi mulți ani și nu e nevoie de ceva mai performant. Veți beneficia și de cel mai bun sistem de operare de pe piață – Windows 10 Pro, iar eu îl recomand oricui chiar dacă nu are un laptop foarte scump.

Din poza de jos se vede foarte bine că e vorba de un model mare cu o tastatură iluminată, însă nu vă puteți da seama ce are la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest i7-8750H îl găsim pe multe serii de gaming și ar trebuie să fie principalul motiv pentru care alegeți un laptop, pentru că e primul Six Core de gaming pentru laptopuri. Observ că vine cu o capacitate generoasă de memorie RAM și cu mult spațiu de stocare. Acel spațiu e asigurat de un SSD și de un hard disc hibrid.

Păreri pro și contra

Nu e precum alte serii sau alte modele deoarece veți avea dotări speciale: ecran 144 Hz, tastatură RGB, Windows 10 Pro, WiFi ac 2×2, Bluetooth 5.0, porturi numeroase și chiar mini DisplayPort (multitasking). Această serie de laptopuri e prezentă de mult timp pe piață și cu fiecare generație vi se oferă ceva nou și atractiv. Totuși, sunt mai multe modele iar cel de sus pare a fi unul dintre cele mai avansate, iar eu l-aș lua în considerare pentru că arată bine, rulează cele mai multe jocuri la detalii maxime și e mult mai compact decât un PC.

Asus GL703GS-E5039R vine cu două tipuri de medii de stocare și ambele sunt oferă rezultate foarte bune pentru că sunt noi și rapide. Poate că nu are cea mai avansată placă video de pe piață, însă de multe ori e nevoie de un procesor de ultimă generație cum e acel Core i7 cu 6 nuclee.

Te-ar mai putea interesa