Asus RoG GL703GS-E5030, laptop cu ecran de 144Hz și 3 ms

Acest Asus RoG GL703GS-E5030 e doar unul dintre multele modele oferite de acest brand pentru cei pasionați de jocuri și nu numai (chiar și editare video). Acesta pare să fie cel mai scump din serie pentru că are noul i7 Coffee Lake pentru gaming, suficientă memorie RAM, un mediu de stocare hibrid, GTX 1070, ecran cu refresh 144 Hz și timp de răspuns 3 ms. Nu veți găsi un așa ecran pe laptopuri simple deoarece e necesară o placă video ca GTX 1070 să poată rula jocuri la peste 60 fpsuri în majoritatea jocurilor.

Toate laptopurile GL703 arată la fel doar că oferă la interior hardware-ul e diferit, iar ecranul poate avea caracteristici mai bune pentru o experiență pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria Coffee Lake impresionează în special dacă e vorba de Core i7 pentru că e un Six Core, adică e semnificativ mai bun decât Core i5. Scorul de performanță se apropie de cel oferit de un model pentru PC, adică are și un consum ceva mai mare de energie, dar nu cred că vă interesează autonomia bateriei când vă jucați. Alegeți să-l țineți mai tot timpul în priză pentru performanțe constante și comutarea între plăcile video se face automat.

Unii utilizatori ar spune că ecranul de 17.3 inci nu e destul de mare, de aceea sunt două tipuri de ieșiri video pentru cei care vor să conecteze un monitor ceva mai deosebit.

Păreri pro și contra

Ecranul e în centrul atenției și va fi apreciat de toți gamerii fie că se joacă jocuri de singleplayer, fie multiplayer. Tastatura iluminată e foarte importantă pentru cei care se joacă seara târziu sau poate că nu e foarte multă lumină în camera voastră. Se poate seta culoarea favorită și tastele WASD sunt mai bine evidențiate. E un laptop mare și greu dar așa și trebuie să fie un laptop pentru taskuri atât de dificile cum sunt jocurile 3D.

Asus GL703GS-E5030 merită ales pentru placa video mai performantă GTX 1070, pentru că restul componentelor sunt prezente pe laptopuri mai accesibile și nu influențează atât de mult calitatea imaginii din jocuri ca acea placă.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus RoG GL703GS-E5030, laptop cu ecran de 144Hz și 3 ms”

  1. Salut! Laptopul este varianta scar? Are imitatia de fibra de carbon si track pad-ul cu insemne rosii in margini? Intreb deoarece pe emag nu spune ca ar fi scar, dar in poze e scar…

Comentariile sunt închise.