Asus Rog GL703GM-EE073, laptop cu ecran 120Hz 3 ms

Un laptop pentru jocuri trebuie să aibă un procesor de ultimă generație, o placă video modestă, suficientă memorie RAM, sistem de răcire eficient, tastatură RGB și un ecran foarte bun. Un exemplu bun e acest Asus Rog GL703GM-EE073 care în opinia mea merită toată atenția. Toată serie Republic of Gamers oferă numeroase variante pentru buzunarul fiecărui utilizator, dar nu pot fi prea  ieftine. Discutăm de un laptop care poate înlocui fără probleme un PC și chiar nu duce lipsă de porturi.

Poate că nu e cel mai ieftin laptop de gaming, însă aveți un ecran foarte bun . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E echipat cu un hard disc hibrid care nu e foarte popular dar care ține locul unui model clasic pentru că e mai bun. Ecranul său are o diagonală suficient de mare ținând cont că veți sta aproape de el și poate că cele de 15 inci ar fi de luat în calcul pentru că au un preț mai mic.

Construcția laptopului e solidă pentru că brandul s-a folosit de materiale ușoare precum aluminiu, însă vom vedea o construcție diferită pe alte serii. Chiar dacă e compact, nu veți duce lipsă de nimic doar că pentru jocuri ar fi necesar un mouse bun și o pereche de căști dacă preferați cele multiplayer.

Păreri pro și contra

E echipat cu un procesor Six Core interesant care va fi prezent doar pe laptopuri noi și chiar nu mai merită să alegeți generația precedentă. Poate că e destul de greu, însă trebuie să menționez că acest aspect chiar nu interesează pe un gamer deoarece îl va folosi doar pe birou. Avantajul oferit de noua generație e ecranul care chiar ajută tot timpul pentru că timpul de răspuns e mic și refreshul e de 120 Hz (ideal dacă puteți scoate peste 60 fpsuri în toate jocurile).

Asus GL703GM-EE073 nu e singurul laptop pentru jocuri dar are un preț convenabil pentru ce oferă. Nu mai e nevoie să folosiți cablul LAN pentru o viteză de transfer bună, ci e de ajuns un router wireless performant.

Lasă un comentariu