Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL703GE-GC046, laptop de jocuri cu i7-8750H și GeForce GTX 1050 Ti

Dacă vreți unul dintre cele mai bune laptopuri de jocuri cu diagonală de 17 inci atunci eu vă recomand Asus RoG GL703GE-GC046. Acesta e și un foarte bun workstation deoarece dispune de toată puterea de care aveți nevoie în sarcini solicitante.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are performanțe extreme. Din imaginea alăturată se poate vedea că laptopul e unul solid cu tastatură RGB.


Pro

Modelul Asus RoG GL703GE-GC046 e un laptop apărut pe piață la sfârșit de 2018, iar din această cauză are cele mai noi componente.
Procesorul i7-8750H e unul six core care vine să-l înlocuiască pe i7-7700HQ. Performanțele primului fiind cu 25 procente superioare.
Vine cu o mulțime de porturi printre care aș aminti 5 porturi USB, mini DisplayPort, HDMI și altele. Pentru conectarea la net are wireless ac 2×2 și LAN Gigabit.
Tastatura e una iluminată RGB, adică puteți seta ce culori doriți. Culorile verde și portocaliu se văd cel mai bune noaptea.
Memoria RAM instalată e de 16GB, laptopul suportând până la 32GB. E o capacitate mai mult decât suficientă.
Stocarea se face pe SSD și HDD. E bine că are și hard deoarece jocurile din ziua de azi au dimensiuni de zeci de giga.
Cipul grafic din acest notebook PC e un GTX 1050 Ti cu memorie de 4GB.

Contra

Portabilitatea nu e prea bună având în vedere că are o greutate de puțin peste 3,05 kilograme.
Rezoluția ecranului putea fi ceva mai mare, adică 4K. În momentul de față are Full HD. Dacă vreți să vedeți conținut 4K atunci puteți conecta un televizor 4K sau ceva de genul.
În opinia mea erau suficienți 8GB memorie RAM. Un plus de 8GB adaugă la preț vreo 400 lei.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un desktop replacement atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe piață există și modele de 15 inci, dar cele de 17 sunt mai bune pentru că aveți un display pe care puteți vedea mai multă informație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu