Asus RoG GL703GE-GC024, laptop pentru jocuri cu GTX 1050 Ti

Unul dintre numeroasele laptopuri Republic of Gamers e acest Asus RoG GL703GE-GC024 și aș alege pe acesta deoarece are un preț bun pentru un model de 17 inci. Din poza de jos nu se văd dotările sale, însă trebuie să vă spun că are unul dintre cele mai bune ecrane deoarece oferă o vizibilitate excelentă. Nici nu avea nevoie de un refresh mai mare pentru că nu e vorba de o placă video foarte avansată, astfel că nu veți obține peste 100 de fps-uri în multe jocuri.

Acesta e echipat cu 8GB RAM dar voi puteți să upgradați la cât doriți sau alegeți direct o versiune cu 16GB, pentru că nici nu cred că e nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Viteza de procesare e mai mult decât satisfăcătoare deoarece are un Six Core, adică e vorba de i7-8750H cu placă video integrată. Placa video dedicată a unui laptop devine utilă atunci când vreți să rulați un joc sau o aplicați de editare. Totuși, componentele pentru laptopuri diferă de cele de pe desktop deoarece sunt mai mici și deci, consumă mai puține resurse.

Laptopurile mai accesibile care fac parte din categoria multimedia și nu de gaming, au o memorie cu o frecvență ceva mai mică pentru a nu reduce autonomia de lucru. Oricum, să nu vă așteptați la prea multe ore de funcționare pe baterie deoarece are un hardware performant.

Păreri pro și contra

Tastatura e una foarte bună și care nu o găsiți pe laptopuri clasice, plus că poate fi iluminată pe orice culoare doriți. Indiferent ce joc veți rula, procesorul va juca un rol foarte important și configurațiile disponibile sunt foarte echilibrate. Astfel, veți obține numărul minim de fps-uri și în anumite jocuri nu aș reduce din rezoluție, ci mai degrabă din detalii/texturi. Cu noua ieșire DisplayPort puteți utiliza un monitor 4K alături de acesta sau unul FHD dacă vă doriți o imagine mai mare.

Laptopul de sus numit Asus GL703GE-GC024 e doar un exemplu foarte bun, dar în funcție de bugetul vostru se poate face o alegere diferită.

Te-ar mai putea interesa