Asus RoG GL703GE-GC018, laptop cu tastatura Aura RGB

Asus RoG GL703GE-GC018 face parte din cea mai recentă generație de laptopuri și se vede din numele său. Mai trebuie adăugat că are un Core i7 nou model 8750H, iar restul componentelor le puteți găsi și pe alte laptopuri performante. Diferențele dintre serii sunt destul de evidente, adică laptopurile arată ceva mai diferit și dotările sunt ceva mai bune la modelele cum e cel de jos. Ecranul a devenit unul IPS cu specificații destul de bune pentru gaming.

E vorba de o serie puțin mai avansată și care oferă componente decente, iar procesorul e o noutate pentru că face parte din seria Coffee Lake. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel i7-8750H e unul dintre puținele procesoare cu 6 nuclee de la Intel pentru laptopuri și nu există altul mai performant. Acesta e foarte important indiferent ce veți avea de făcut pe laptop. Un laptop de gaming nu se adresează doar pasionaților de jocuri, poate că vreți un gadget portabil care poate rula orice tip de aplicație.

Nu v-aș recomanda să pune mai multă memorie RAM pentru că 16GB la 2666 MHz poate fi de ajuns de multe ori. Poate că acel hard disc nu e cel mai avansat, însă poate la un moment dat veți alege un SSD. La partea de dotări, laptopurile premium stau foarte bine și acesta e unul dar care are o construcție robustă pentru că sistemul de răcire e decent.

Păreri pro și contra

Mai toate laptopurile noi suportă o capacitate mare de memorie RAM, puteți echipa un SSD de ultimă generație și ecranul e unul cu unghiuri largi de vizibilitate. Are o greutate bună pentru un model cu ecran atât de mare – 17.3 inci, deoarece au fost folosite materiale bune. E dotat cu cea mai bună tehnologie WiFi de pe piață – ac 2×2, și are nevoie de ea pentru ca acel cablu de rețea nu arată prea bine pe birou.

Asus GL703GE-GC018 înlocuiește cu succes vechiul PC chiar dacă vreți să vă jucați doar jocuri. Placa video de pe acesta e varianta Ti care e cu 25% mai bună decât varianta clasică.

Te-ar mai putea interesa