Asus ROG GL703GE-GC007, laptop cu GTX 1050 Ti

Laptopul Asus ROG GL703GE-GC007 e varianta de 17 inci și acest detaliu reiese din numele său, dar să nu uităm de hardware-ul său. Un laptop multimedia nu poate avea o astfel de placă video dedicată, însă restul componentelor nu sunt chiar atât de rare. Un laptop conceput pentru jocuri are un sistem de răcire bine gândit cu ieșiri mari pentru aerul cald, astfel ca performanțele să rămână destul de constante indiferent câte ore veți sta în fața sa.

Laptopul arată bine și construcția solidă e tipică seriilor Republic of Gamers, însă diferă la variantele mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Pe acesta avem unul dintre cele mai populare procesoare pentru gaming – i7-8750H. Pe laptopurile mai atractive ca preț avem variante cu frecvență de lucru ceva mai mică și nu se compară dacă ne rezumăm la gaming. Ecranele au evoluat și ele împreună cu hardware-ul deoarece avem unghiuri de vizibilitate mai bune (IPS), refresh mai mare și contrast excelent.

Slotul liber de la memorie vă oferă posibilitatea instalării unei memorii de 8GB sau 16GB, iar dacă vreți ca laptopul să aibă mult spațiu de stocare, alegeți un SSD mai mare cum e cel de 256GB. Hardul actual e foarte bun și nu cred că ar trebuie să-l schimbați, dar asta e opțiunea voastră.

Acesta are ieșire DisplayPort pentru a conecta un monitor suplimentar și poate avea chiar și imagine 4K. Astfel, puteți lucra simultan în mai multe aplicații și așa puteam spune că ține locul unui PC.

Păreri pro și contra

Laptopul se descurcă bine indiferent de jocul ales pentru că multe dintre ele le puteți rula la detalii medii (depinde și ce setări vă interesează mai mult). GeForce GTX 1050Ti e mult peste un GTX 1050 și de aceea există acea diferență de preț, iar performanțele pot crește dacă faceți câteva îmbunătățiri la configurație (RAM). Tastatura unui laptop atât de scump e una iluminată adică puteți alege să o porniți și să alegeți intensitatea.

Asus GL703GE-GC007 nu vine cu Windows 10 preinstalat pentru ca voi să aveți un preț mai bun, eventual îl puneți ulterior de pe un stick.

Te-ar mai putea interesa