Asus RoG GL702ZC-GC184T, laptop cu AMD Ryzen 7 1700

Laptopul Asus RoG GL702ZC-GC184T e unul dintre acele modele care se folosesc de componente clasice de PC – AMD Ryzen 7 1700 și RX580 de 4GB. De aceea, are o constricție mai robustă și nu poate fi prea portabil. Nici nu cred că vă deranjează greutate de 3.2 kg, că și așa e mult mai ușor de cât un PC. Ceva mai ieftin e laptopul cu Ryzen 5 deoarece nu are SSD și memorie RAM e pe jumătate. Modelul de jos e mult mai bun pentru jocuri deoarece nu necesită upgrade-uri ulterioare.

Dacă nu obișnuiți să puneți chiar toate detaliile spre maxim, puteți lua în calcul și o variantă mai accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă cea mai avansată serie de procesoare AMD – Ryzen, dar nu e un model oarecare ci e un Ryzen 7 1700 (modelul X e ceva mai performant). Acesta e un model cu 8 nuclee, tehnologie 14 nm, 16 thread-uri și multe altele, deci performanțele nu pot fi puse la îndoială. Nu poate fi prea accesibil că doar are un ecran de 17 inci cu imagine FullHD, o mulțime de porturi și SSD. Hard discul e bun dacă optați să stocați fișierele pe el, iar jocurile și programele le instalați pe SSD pentru a rula mai rapid.

Consider că SSD-ul era e ajuns deoarece are o capacitate de 256GB și mult consider e online, motiv pentru care nu mai trebuie stocat. Chiar și HDD-urile externe sunt o alegere care ar putea fi luată în calcul.

Păreri pro și contra

Arată bine, se mișcă decent în orice joc și nu are nevoie de upgrade-uri. E un model din cea mai recentă generație Strix, dar nu va fi ultimul. Totuși, aș putea spune că e de ajuns pentru că nu e nevoie de cea mai avansată placă video pentru a juca un joc la detalii aproape maxime.

Asus RoG GL702ZC-GC184T satisface nevoile multor gameri și e mult mai ieftin decât un Alienware. Cele mai recente procesoare sunt concepute să pentru sarcini mai grele cum ar fi gaming-ul la calitate 4K, de aceea jocurile se vor mișca excelent la calitate 1080p.

Te-ar mai putea interesa