Asus RoG GL553VE-FY035, laptop cu i7, 16GB și GTX 1050 Ti

Laptopul Asus RoG GL553VE-FY035 e unul dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand și care costă destul de puțin. Un laptop compact e ușor de transportat și poate avea aceleași componente ca și o variantă de 17 inci. Din numele său reiese că e vorba de un model cu ecran de 15 inci și că are componente mai noi. Cele mai importante sunt procesorul, memoria și placa video: Core i7-7700HQ, 16GB și GTX 1050 Ti. Chiar dacă are un model Ti, tot e inferior variantelor GTX 1060, GTX 1070 sau GTX 1080.

Chiar și o variantă de 17 inci pare a fi destul de atractivă, doar că în același buget nu poate avea chiar aceleași componente (mai puțină memorie RAM sau placă video model standard). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un astfel de laptop se adresează celor care au un buget destul de mare și vor să încerce numeroase jocuri. Ecranul FullHD nu mai e o caracteristică specială deoarece tot mai multe laptopuri au un astfel de ecran, dar anumite modele RoG prezintă un refresh de 120Hz și G-Sync.

Configurația aceasta nu necesită upgrade-uri, dar un SSD cred că ar ajuta puțin, însă depinde de necesități și cât mai vreți să investiți. Apreciez că sunt disponibile numeroase variante dar cu diferențe hardware destul de mici, deci nu vor fi diferențe majore de prețuri. Alternative pot fi destule depinde ce design preferați mai mult, pentru că de anul acesta chiar și Lenovo oferă laptopuri atractive.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe jocuri are pot fi rulate la detalii medii spre maxime, dar depinde și de cât de optimizate sunt și la ce rezoluție preferați să le încercați. Laptopul arată bine în special cu acea tastatură chiclet iluminată pe roșu, iar tastele WASD sunt mai ușor de observat. Finisajele sunt premium, pe capac nu veți găsi logo-ul Asus, ci e prezent logo-ul seriei Republic of Gamers.

Asus GL553VE-FY035 face parte dintr-o serie destul de populară deoarece are un raport preț/performanță destul e satisfăcător. Pentru cei care sunt interesați, am pus prezentarea video de mai jos.

Te-ar mai putea interesa