Asus RoG GL553VD-FY035, laptop de jocuri cu i7 HQ și GTX 1050

ASUS ROG GL553VD-FY035 e un laptop apărut pe piață în 2017 și se evidențiază cu caracteristici precum procesor i7 Kaby Lake, ecran FHD cu panel IPS și altele.
Nu e neaparat un notebook de gaming, ci poate fi considerat ca fiind și un laptop cu design special pentru cei interesați de ceva stabil și cu fiabilitate ok.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu un design special și care e special optimizat pentru jocuri. Se poate vedea cât de bine arată și că are inclusiv tastatură iluminată.


Specificații

Vine cu procesor i7 care scoate 8986 puncte la benchmark. Acest procesor e unul așa de puternic deoarece un i7-7700HQ cu 4 nuclee și care face parte din generația Kaby Lake.
Placa video care echipează acest model e o GeForce GTX 1050 cu 4 giga memorie RAM și va putea rula cele mai noi jocuri fără vreo problemă.
Pentru stocare are hard de 1 TB și SSD de 128 de giga. SSD-ul asigură accelerarea diferitelor sarcini.
Pe partea software vine cu o distribuție de Linux numită Endless OS. Din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10.

Avantaje

Principalele avantaje ar fi ecranul de 15,6 inci cu rezoluție FHD, procesorul i7 și placa video GTX.
Ecranul nu doar are o diagonală mare, ci are panel IPS și strat anti-glare.
Procesorul e unul apărut pe piață recent și care e foarte similar ca performanțe de cele disponibile pe desktop-uri.
Placa video e una din generația nouă și poate rula orice joc fără probleme.
Un alt lucru care nu trebuie neglijat e că are 32 de giga memorie RAM. Astfel, aveți o capacitate maximă de memorie pentru a rula fluent orice.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop puternic sau un desktop replacement atunci acest model ASUS ROG GL553VD-FY035 ar fi numai bun.
Sun multe dotări pe care nu le vei găsi la alți producători, iar printre acestea se numără SSD tip M2, wireless ac, baterie mare, greutate redusă, USB 3.0, ecran cu panel IPS și memorie DDR4.

Te-ar mai putea interesa