Asus RoG GL553VD-FY034, laptop cu SSD M.2

Asus RoG GL553VD-FY034 face parte din cea mai recentă serie de laptopuri de la acest brand, motiv pentru care are cel mai bun procesor de pe piață pentru gaming, suficient memorie RAM, SSD M.2. Poate că placa video nu e cea mai grozavă dar această alegere se face și în funcție de jocurile preferate. Acesta are o tastatură destul de plăcută deoarece e iluminată, iar tastele WASD sunt mai bine evidențiate. Cred că vă puteți face o idee despre ele din poza pusă mai jos, dar am ales să pun și un clip dacă vreți să-l vedeți mai bine. Oricum, sunt destul de multe configurații și generații disponibile, iar eu vă recomand cea de jos.

Merită să luați un laptop cu Core i7, iar placa video nu e mai presus de acesta, ci e pe plan secund. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă suportă mai multă memorie RAM, nu veți folosi mai multe de 16GB, iar aceasta e utilă în jocurile cu hărți mari. Acest laptop nu are orice tip de procesor, ci unul de tip HQ care e ideal pentru gaming. Placa sa video nu se compară cu cea dedicată GTX 1050 și, în general, plăcile video integrate sunt inferioare la capitolul gaming. Totuși, la capitolul autonomie, e bine să vă folosiți de cea integrată pentru că are un consum mai mic.

Ținând cont că ați ales un laptop de gaming, nici nu cred că vă interesează autonomia sa deoarece îl veți ține mai tot timpul de birou conectat la cea mai apropiată priză.

Păreri pro și contra

Cele mai multe laptopuri multimedia au componente apropiate de cele ale acestui model doar că Asus GL553VD-FY034 e peste acel tip de laptop deoarece are o construcție mai bună. E mult mai compact decât primele generații RoG și se datorează componentelor mai eficiente care nu mai consumă atâtea resurse și nici nu mai degajă atâta căldură.

Dacă aveți posibilitatea, alegeți un model cât mai performant, astfel îl puteți folosi pentru o perioadă mai îndelungată. Puteți avea șansa să luați un model de gaming la un preț foarte bun dacă e la promoție.

Te-ar mai putea interesa