Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL504GS-ES107, laptop compact cu GTX 1070 8GB

Laptopul Asus RoG GL504GS-ES107 face parte din cea mai avansată serie Republic of Gamers și se vede după construcție. Producătorul a reușit să introducă un ecran mare într-o carcasă atât de compactă și să nu afecteze performanțele sale. Iluminarea RGB a acestei serii e chiar una interesantă și poate că vă doriți foarte mult această caracteristică pentru că și biroul vostru are benzi RGB. Lăsând la o parte designul, la interior avem cele mai noi și avansate componente, iar aici mă refer la procesor, RAM și SSD. Placa video a fost prezentă și pe generații precedente, iar performanțele nu cred că au fost modificate.

Laptopul arată excelent, poate chiar mai bine decât în pozele de prezentare și nu e prezent în multe showroom-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul cu 6 nuclee de pe acesta le depășește pe toate și nu cred că vom vedea o versiune îmbunătățită. Acest i7-8750H se apropie de performanțele unui procesor de PC, doar că nu are același consum și doar mai multe nuclee. Bineînțeles, depinde ce generații le comparăm și despre ce buget discutăm.

Dacă vă puteți permite, vă puteți pune ulterior mai multă memorie RAM iar spațiu de stocare e satisfăcător că doar e vorba de un SSD de ultimă generație. Observ un sistem audio nou cu putere mai mare – 7 W, pentru că sunt folosite tehnologii diferite.

Păreri pro și contra

Vine cu cel mai avansat IPS de pe piață pentru gaming, pentru că are caracteristici foarte bune – 144 Hz și timp de răspuns de 3 ms. Conectivitatea unui astfel de laptop impresionează deoarece chiar nu duce lipsă de mici, aveți chiar și DIsplayPort pentru a conecta un monitor adițional (faceți multitasking). Tastatura iluminată are o denumire specială pentru că nu e ca restul – Aura RGB. Aceasta își poate schimba cum doriți culorile și o veți aprecia foarte mult.

Asus GL504GS-ES107 reprezintă segmentul de top pentru cei care nu sunt pasionați de construcții de 17 inci, dar în acest buget sunt și astfel de variante în cazul în care nu vă interesează cât de mare este. Totuși, atunci discutăm de un design mai diferit și veți pierde anumite caracteristici de design.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu