Asus RoG GL504GM-ES012, laptop cu display Full HD 144Hz

Laptopul de 15 inci Asus RoG GL504GM-ES012 e o variantă accesibilă dacă e să-l comparăm cu cel de 17 inci din aceeași serie nouă. E foarte important ca un laptop să fie portabil dacă vreți să-l luați cu voi undeva, iar cel de 17 inci nu prea l-aș recomanda în astfel de situații. Bineînțeles, cu un rucsac bun nu prea se simte diferența, însă pentru acesta veți găsi destul de multe rucsacuri ieftine. E prezent noul i7 Coffee Lake care are 6 nuclee și o placă video puțin mai diferită, dar pentru gaming tot e nevoie de cea dedicată.

Acesta e mult diferit față de restul și mă refer la construcție, adică ecranul ajunge aproape până în margini și dimensiunile laptopului scad. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest i7-8750H nu a ajuns prea popular deoarece e prezent pe foarte puține laptopuri, dar cele noi pentru gaming îl au sau veți găsi un Core i5 Coffee Lake cu 4 nuclee. Eu recomand Core i7 pentru cei care vor mai mult de la un laptop și performanțe similare cu cele de pe PC.

Are un ecran excelent pentru gaming datorită ratei de refresh foarte mare și nu e singurul care oferă o astfel de caracteristică. Din câte văd tot mai multe laptopuri cu componente foarte bune îl au. Portul Mini DisplayPort e o noutate și tot mai multe laptopuri îl au pentru a conecta un eventual monitor 4K.

Păreri pro și contra

Se descurcă mai decât multe alte modele deoarece are o placă video mai bună, astfel că detaliile pot fi mai bune sau poate vă doriți mai multe fpsuri, că doar vreți să vedeți noul ecran de 144Hz. Procesorul e cea mai importantă componentă și e prezent pe acest laptop un Core i7 Six Core. Nucleele suplimentare ajută procesorul să obțină performanțe semnificativ mai mari decât varianta anterioară.

Asus GL504GM-ES012 nu e foarte greu pentru că e mai îngust decât generația veche, iar greutatea sa e de numai 2.4 kg. Acest aspect nu afectează sistemul de răcire, adică rămâne unul eficient. Arată foarte bine cu luminile RGB, iar tastele QWER sunt foarte bine evidențiate.

Te-ar mai putea interesa