Asus RoG GL503VM-GZ152, model cu i7-7700HQ și GTX1060

Pentru persoanele interesate de un desktop replacement ori de un laptop care să facă față oricărei sarcini recomand acest Asus RoG GL503VM-GZ152. E dotat cu procesor de gaming model i7-7700HQ și o placă video excelentă model GTX 1060 cu 6GB memorie RAM.
Datorită unor facilități suplimentare precum DisplayPort Mini, wireless ac și altele acest model e perfect și pentru sarcini business. Deci, poate fi considerat și un workstation mobil.
Din poza de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că e complet negru cu tastatură iluminată RGB.

Pro

Laptopul de față e unul dotat cu procesor rapid din seria a șaptea, iar pentru diverse sarcini complexe e ajutat de cipul grafic cu memorie dedicată.
Stă excelent la capitolul memorie deoarece vorbim despre GB memorie RAM, hard de 1TB și memorie video dedicată de 6GB.
Ecranul din dotare e unul ok, fiind vorba despre unul cu diagonală de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare. Trebuie să vă menționez și faptul că acest aparat e unul cu refresh de 120Hz așa încât imaginea să fie cât mai cursivă.
Stă excelent pe partea de conectică, acest lucru fiind menționat și în paragraful introductiv.

Contra

Portabilitatea e cea a unui laptop de gaming, adică bateria ține vreo 3 ore, iar greutatea e de 2,6 kg. Cred că aceste caracteristici de portabilitate sunt unele de apreciat având în vedere că vorbim despre un laptop din seria Rog care are o răcire excelentă.
Nu dispune de unitate optică, iar din această cauză sistemul de operare va trebui instalat de pe un stick USB ori o unitate optică externă.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop de jocuri ori unul care să poată fi utilizat la diverse editări atunci Asus RoG GL503VM-GZ152 ar fi recomandarea mea. Procesorul e un i7 Kaby Lake care va face față cu brio oricărei provocări. Performanțele acestui procesor sunt mult superioare procesoarelor quad core normale.

Te-ar mai putea interesa