Asus RoG GL503VD-GZ119, model cu i7-7700HQ și GTX 1050

Pentru cei cu un buget de vreo 4000 lei pentru un laptop de gaming recomand Asus RoG GL503VD-GZ119. Acesta nu e bun doar la jocuri, ci și la sarcini complexe precum editare CAD sau editări video.

Acest RoG e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu hardware la zi. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model GL503.


Păreri pro

Notebook-ul Asus RoG GL503VD-GZ119 e unul dotat cu un procesor i7 quad core din seria Kaby Lake. E vorba despre i7-7700HQ care e cel mai bun procesor de gaming de pe laptopuri.
Nu ar fi laptop de jocuri fără o placă video rapidă precum GTX 1050 care are 4GB memorie GDDR5.
E un model cu portabilitate bună deoarece vorbim despre un model cu greutate de 2,5kg și o baterie care ține până în 3-4 ore.
Ca niște caracteristici mai speciale ar trebui menționate tastatura iluminată RGB și ecranul cu refresh 120Hz.
Netul va rula la capacitate maximă deoarece vorbim despre Gigabit LAN și de wireless ac (dual band).
Memoria e una mai mult decât suficientă deoarece vorbim despre un hard de 1TB și memorie RAM de 8GB. Pentru a-l face mai rapid nu e nevoie de mai mulți RAMi, ci de un SSD.
Dispune de o multitudine de porturi printre care 4 USB-uri, HDMI și Mini DisplayPort. Ultimul menționat e pentru scopuri profesionale deoarece e mult mai bun decât cel HDMI. Un port DisplayPort poate face față unei rezoluții mai mari și unui refresh rate de 120Hz.

Păreri contra

Nu dispune de unitate SSD. Acest lucru ar fi făcut laptopul ceva mai rapid, dar ar fi crescut simțitor prețul aparatului.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un model care să facă față oricărei tip sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Laptopurile Republic of Gamers se adresează persoanelor interesate de un model care să facă față oricărei provocări.

Te-ar mai putea interesa