Asus RoG GL503VD-FY241, laptop Republic of Gamers cu GTX 1050

Laptopul Asus RoG GL503VD-FY241 e unul dintre cele mai interesante soluții oferite de acest brand și care fac parte din această serie. Acesta nu poate costa foarte mult pentru că are o placă video cea mai des întâlnită, dar care poate rula toate jocurile la rezoluție maximă și se pot obține numărul minim de fps-uri. Bineînțeles, fps-urile pot fi afectate de detaliile alese dar nu mă gândesc că sunteți un utilizator foarte pretențios.

Din poza de jos se vede tastatura sa și cât de bine e construit laptopul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul unui laptop e foarte important deoarece laptopul va înlocui un desktop sau un laptop mai vechi, iar voi vă doriți o alegere pentru mai mulți ani. Procesorul e de tip HQ, adică va rula la o frecvență mai mare deci nu veți avea probleme în anumite aplicații. Pe de altă parte, oferă o autonomie de lucru ceva mai mică.

Răcirea e mai bună decât la modelele simple pentru că are ventilatoare separate pentru procesor și placa video, iar ieșirea pentru aerul cald e mai mare și se află în spate. Aerul cald poate fi deranjant dacă iasă prin stânga deoarece laptopul se va încălzi mult în acea parte. Cu fiecare generație, veți beneficia de un ecran tot mai bun și întotdeauna e loc de mai bine. Însă, nu puteți reproșa nimic celui mai scump model din serie sau cu ecran mai generos.

Păreri pro și contra

Anumite laptopuri sunt ceva mai scumpe pentru că sunt prezente anumite componente, doar că eu nu aș alege unul cu Core i5 dacă vreți cele mai bune rezultate. Acesta e echipat cu suficientă memorie RAM, un SSD mare și o placă video destul de bună. Trebuie să apreciem și dotările care vor fi de folos zi de zi, iar unele dintre ele sunt ceva mai speciale.

Asus GL503VD-FY241 nu poate fi prea ieftin datorită unor componente foarte bune, iar una dintre ele e procesorul. Nu sunt fanul hard discurilor deoarece nu sunt rapide precum SSD-urile, dar și SSD-urile pot fi de mai multe feluri.

Te-ar mai putea interesa