Asus RoG GL503VD-FY064, laptop pentru jocuri cu răcire excelentă

Laptopul Asus RoG GL503VD-FY064 e unul cu răcire desul de bună și se poate vedea în partea din spate că are o ieșire ceva mai mare în partea din spate. Sunt și serii care au răcire pe lateral, dar nu o recomand celor care se joacă multe ore deoarece devină incomodă. Eu prefer laptopuri cum e cel de jos chiar dacă sun puțin mai scumpe, pentru că se mișcă excelent cu acel SSD M.2. Dacă vă permite bugetul, luați în calcul o variantă de 17 inci cu placă grafică GTX 1060.

Din poza se vede cum e dispusă noua tastatură care are iluminare și e plăcută pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu un ecran foarte bun chiar dacă nu e foarte mare – 15.6 inci, iar rezoluția mare vă va fi de folos în jocuri. Seriile mai scumpe au refresh de 120 Hz care e util chiar și dacă n-ar avea G-Sync. Laptopul poate fi upgradat dar mai mult de 16GB de RAM nu are sens, deci nu cere prea multă investiție.

Chiar și cu un hard de 7200 RPM, laptopul e mișcă bine, dar un M.2 chiar face diferența indiferent ce veți face pe el. Placa video nu e una oarecare ci e varianta de 4GB, deci vă va fi de folos când setați detalii mai multe. Următoarele modele ca și performanță sunt cele Ti sau GTX 1060.

Păreri pro și contra

Jocurile pot fi rulate la detalii foarte bune pentru că displayul are o rezoluție bună și detaliile în jocuri pot fi setate la un nivel decent, că doar discutăm de GTX 1050. Porturile acestui laptop sunt numeroase, aveți posibilitatea să conectați chiar și un monitor extern cu G-Sync dar cred că ați da prea mulți bani (mai bine alegeți o serie mai scumpă).

Asus GL503VD-FY064 e un gadget portabil ceva mai accesibil decât restul seriilor RoG, deoarece are o placă video ieftină și un ecran mai mic. Mulți dintre voi vă gândiți la varianta de 17 inci și nu e o alegere proastă, doar că diferența de preț e ceva mai mare și la interior e cam același lucru.

Te-ar mai putea interesa