Asus ROG GL503GE-EN075, laptop gaming cu i5-8300H

Asus ROG GL503GE-EN075 e un laptop special pentru gaming deoarece are procesor i5 quad core, ecran cu 120Hz și cip grafic GTX de la Nvidia. Poate fi utilizat și pe post de desktop replacement, dar recomandarea mea e să se utilizeze mai mult la jocuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop exemplar care o să vă ajute în jocuri gen Fortnite care au nevoie de un hardware rapid. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model.


Beneficii

Modelul Asus GL503GE-EN075 e un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere al specificațiilor. În acest fel laptopul e unul care vine cu procesor i5-8300H care are 4 nuclee și placă video cu memorie dedicată GTX 1050 Ti.
Pentru a avea un timp de răspuns foarte scăzut, ecranul e cu panel TN. În acest fel avem 3 milisecunde și 120Hz.
Stocarea se realizează pe un hard de 1TB care e de tip Hybrid (SSHD). Dacă vreți ceva mai rapid atunci puteți opta pentru un SSD sau ceva de genul.
Conectica este extraordinară pentru că are 5 porturi USB, LAN Gigabit și wireless ac 2×2.
Dacă alte laptopuri (de exemplu seria FX504GE) au iluminare simplă, acest model are iluminare Aura RGB (pot fi setate diferite culori în funcție zonă).

Dezavantaje

Portabilitatea nu e cea mai bună deoarece greutatea e de circa 2,6kg. Dar, pe piață sunt puține laptopuri de jocuri cu o greutate de circa 2kg, iar acelea nu au o răcire prea bună.
Nu dispune de unitate optică, dar un sistem de operare poate fi instalat de pe un stick USB 3.0.

Concluzii

În comerț există multe laptopuri cu hardware similar, dar acesta e mai bun datorită răcirii excelente (cu două ventilatoare) și materialelor de calitate. Alegând un laptop de la Asus faceți o alegere bună deoarece acest brand e sinonim cu fiabilitatea și performanța.

Te-ar mai putea interesa