Asus RoG GL503GE-EN035, laptop cu ecran Full HD 120Hz

Laptopul Asus RoG GL503GE-EN035 e unul dintre cele mai recente variante și îl găsiți la promoție. Chiar dacă placa video nu e foarte avansată, veți avea la dispoziție un procesor destul de avansat – i7-8750H, care e mult peste variantele anterioare. Din poza de jos se poate vedea că nu e foarte mare și că tastele cu săgeți sunt amplasate ceva mai jos decât restul pentru a nu apăsa accidental pe altele. Tastatura e iluminată ca la multe late serii create special pentru gaming.

Din poza de jos se vede noul model RoG care nu costă mult, dar oferă un ecran mult mai interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și acesta nu mai are nevoie de unitatea DVD și cred că următoarele generații vor renunța și la tastatura numerică. Trebuie remarcat că vine cu o memorie de 2666 MHz și 8GB poate fi de ajuns pentru multe jocuri, dacu nu, se mai poate instala o plăcuță. Se poate lua în calcul și un SSD dacă vrei ca totul să pornească mai rapid deoarece performanțele sunt semnificativ mai mari cu un așa mediu de stocare. În rest nu am ce să-i reproșez prea multe, iar pentru cei care sunt gameri înrăiți le recomand variante mult mai performante cum sunt cel cu GTX 1060 sau GTX 1070. Veți vedea că nu sunt diferențe majore la partea hardware, ci doar la preț.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e un laptop mai ieftin decât multe altele, sistemul de răcire are evacuare prin spate și e destul de mare pentru ca temperaturile de lucru să fie cât mai mici. Trebuie să apreciem performanțele sale în jocuri și procesorul joacă un rol destul de important. Aveți chiar și portul mini DisplayPort pentru a putea conecta un monitor cu rezoluție 4K sau chiar un TV (calitatea conținutului va fi una mai bună).

Laptopul acesta Asus GL503GE-EN035 poate rula multe jocuri la detalii medii deoarece placa video e varianta Ti cu memorie de 4GB. Aceasta e cu 25% mai performantă decât cea standard și pentru detalii mai bune, vă recomand GTX 1060.

Te-ar mai putea interesa