Asus RoG GL502VS-GZ381, laptop gaming cu i7-7700HQ și GTX1070

Asus RoG GL502VS-GZ381 e un laptop de generație nouă cu componente de top, iar din această cauză beneficiem de performanțe superioare în orice sarcină. Acest laptop poate fi utilizat la jocuri, dar și pe post de desktop replacement.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. E un RoG Strix GL502 și aspectiv arată excelent. Îmi place mult mai mult decât restul Strixurilor deoarece acesta e cu argintiu. Din această cauză praful nu se va vedea precum pe un model negru, iar argintiul oferă și un suflu de premium.


Specificații

Procesorul din acest model e un i7-7700HQ cu patru nuclee și cip grafic integrat model Intel HD 630. Acesta va lucru aleator alături de cel cu memorie dedicată de la Nvidia.
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și panel TN. Pentru a nu vă deranja la ochi e dat cu strat anti glare. Ar fi fost interesant un ecran cu panel IPS, dar pentru gaming întâlnim mai mult panouri TN.
Pe partea de memorie RAM are 16GB DDR4 și SSD de 128GB (plus HDD de 1TB la 5400 rotații). Eu zic că e vorba despre capacități suficiente.
Placa video e o GTX 1070 la 8GB memorie RAM și rulează orice joc de generație nouă.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi wireless ac, LAN Gigabit, multitudinea de porturi, tastatura iluminată și aspectul plăcut (e de culoare argintie). Dacă doriți mai mulți RAMi atunci trebuie să vă spun că acest model e unul cu două sloturi de memorie ocupate.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are un preț mai mic, dar componentele sunt cele mai noi (procesor seria Kaby Lake, grafică GTX 1070 etc) și mai bune. 😉

Concluzii

Laptopul de față e unul cu un procesor mai mult decât ok și componente suficient de performante pentru a „duce” orice. Recomand acest model GL502VS-GZ381 celora interesați de un model ok la orice sarcină.

Te-ar mai putea interesa