Asus RoG GD30CI-RO003D, desktop seria Strix

Desktopul Asus RoG GD30CI-RO003D e unul dintre cele mai performante modele în acest buget care pot reda jocuri la detalii decente. Pentru a putea juca orice joc la detalii maxime, e nevoie de cele mai noi componente dar și de un sistem de răcire bun. Căștile din imagine au design modern – „ochi de bufniță”, și chiar nu merită să luați ceva banal. Mai există și alte configurații care poate v-ar interesa și care sunt disponibile. Seria RoG oferă multe subserii interesante și care nu costă foarte mult (cum e și cea de jos Strix).

Cele mai multe desktopuri de gaming costă peste 4000 de lei dar nu toate arată la fel de bine (mă refer la cele de la concurență). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa de bază suportă componente destul de noi și performante. Poate că acesta nu e cel mai scump, dar sunt multe jocuri care pot fi rulate și mă gândesc că nu vreți să le încercați la o rezoluție 4K. Parcă o consolă hardware de jocuri ar fi mai accesibilă, doar că trebuie să cumpărați majoritatea jocurilor. Deci sunt avantaje și dezavantaje cam la orice gadget mai compact sau mai puțin compact.

Apreciez că are două tipuri de medii de stocare – HDD și SSD, iar pe SSD puteți pune sistemul, aplicațiile și jocuri pentru a rula mai rapid. Perifericele incluse sunt cele clasice – mouse și tastatură, doar că sunt concepute pentru gaming.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine chiar și cu acele panouri frontale, dar le puteți da jos sau să le schimbați. Aspectul său nu e foarte important deoarece ați optat pentru performanțele acestui desktop. Sunt puține laptopuri care se pot compara cu acesta doar că performanțele sunt limitate de sursa, plus că nu poate fi upgradat.

Asus GD30CI-RO003D merită ales dacă sunteți fan al acestui brand și nu vreți să faceți un model pe componente. Alături de acesta aș alege o pereche de căști și un monitor din seria Republic of Gamers. Merită să luați cele mai bune periferice pentru un așa desktop sau optați pentru un monitor cu G-Sync.

Te-ar mai putea interesa