Asus RoG G752VS KBL-GB370T, laptop de gaming UHD 4K

Un laptop construit special pentru gaming oferă și dotări mai bune, iar una poate fi ecranul UHD. Asus RoG G752VS KBL-GB370T e un exemplu foarte bun în acest sens și oferă chiar mai multe: WiFi ac 2×2, suport pentru multă memorie RAM, două medii de stocare, difuzoare cu subwoofer, sistem de răcire Dual Cooling, cameră web HD. Îmi place combinația de culori, iar tastatura e puțin diferită față de cea oferită pe alte serii. Tastele WASD sunt ceva mai bine evidențiate dar oricum o veți ilumina seara sau chiar noaptea (depinde când veți juca pe el).

Acesta arată mult diferit față de alte serii Republic of Gamers și pot spune că e un desktop replacement mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent un Kaby Lake ceva mai nou care oferă patru nuclee și alte caracteristici tehnice bune. E vorba de un i7-7820HK care e conceput doar pentru sarcini grele și nu orice laptop îl are. Acesta a fost lansat anul trecut și e cu 10% mai performant decât i7-7700HQ.

Ca multe alte laptopuri premium și acesta are Windows 10 preinstalat, deci chiar nu mai văd ce ați mai putea face cu unitatea Blu-ray. Prin USB 3.0 transferul e foarte bun deoarece laptopul are HDD de 7200 RPM și SSD.

Păreri pro și contra

Poate rula orice titlu recent lansat la detalii satisfăcătoare și rezoluție FullHD, iar la rezoluție UHD e destul de dificil. Un ecran 4K consumă mai multă energie dar și așa îl veți ține conectat la priză. Chiar dacă carcasa pare să fie realizată din plastic, ei bine, e din aluminiu. Astfel, construcția e mai solidă și răcirea e mai eficientă, iar pentru o temperatură interioară mai joasă puteți pune un cooling stand sub el.

Chiar nu înțeles de ce a mai fost introdusă o unitate optică pe acest Asus G752VS KBL-GB370T, deoarece e inutilă. Performanțele ridicate sunt principalul motiv pentru care l-ați alege, dar nu aș putea spune că excelează la toate capitolele. Poate că ar fi fost de ajuns un ecran FullHD, dar depinde pentru ce-l doriți.

Te-ar mai putea interesa