Asus RoG G752VS KBL-BA520T, cel mai bun laptop de gaming 2017

Sunt destul de multe serii Republic of Gamers, iar un model foarte avansat este Asus RoG G752VS KBL-BA520T. Acesta arată diferit față de restul și se vede clar că are un ecran generos -17 inci. Îmi place cum e iluminat sistemul de răcire și acele linii de pe capac, dar voi nu le veți vedea când îl folosiți. Dacă-l folosiți seara, veți avea iluminat birou și chiar și tastatura dacă doriți. Nu merită să luați un model dintr-o serie inferioară cum e cea Strix dacă vă place să jucați la detalii maxime și o rezoluție 1080p.

Chiar dacă vă depășește buget, pe acest laptop puteți face orice și dotările sunt pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu cele mai nou și performant procesor de pe piață și acesta reprezintă cea mai importantă componentă a oricărui gadget. E vorba de modelul Core i7-7700HQ care e însoțit de o placă video GTX 1070 care suportă redare 4K. Bineînțeles, nu are cea mai grozavă placă video dar nici nu văd sensul că doar nu jucați jocuri la calitate 4K (laptopul are un ecran FHD).

Ecranul acesta e superb datorită faptului că e un IPS cu 120Hz și nu e nevoie de o diagonală mai mare ținând cont de distanța de la care îl priviți. Bineînțeles, e nevoie de un mouse de gaming și un router wireless de ultimă generație cu tehnologie WiFi ac. Are Windows 10 preinstalat, deci îl puteți folosi imediat după achiziție fără a vă mai bate capul cu drivere.

Păreri pro și contra

Puteți conecta un monitor profesional deoarece are ieșire DisplayPort (trebuie un cablu cu conectare mini), asculta muzică de calitate cu acel subwoofer incorporat, juca cele mai noi jocuri la detalii mari și suportă chiar mai multă memorie RAM dacă 32GB vi se pare puțin.

Asus G752VS KBL-BA520T e cel mai bun laptop pentru jocuri în acest buget, dar depinde și ce dotări vreți să aibă laptopul. Sunt puțini producători care oferă astfel de laptopuri și diagonala ecranului e foarte importantă. Nu vă de ce ați alege un laptop de 15 inci deoarece nu se vor vedea detaliile pe un ecran mic.

Te-ar mai putea interesa