Asus RoG G752VS-BA192T, laptop cu ecran de 120 Hz

Laptopul Asus G752VS-BA192T e unul dintre cele mai avansate modele ale seriei RoG – Republic of Gamers. Bineînțeles, acesta e mult peste un laptop de gaming accesibil și se poate observa că cel de jos are o tastatură mai deosebită, un sistem de răcire mai eficient, ecran mult mai bun, componente mai performante, porturi mai bune și altele. Designul sugerează că e vorba de un laptop ceva mai special, iar combinația de culori mi se pare destul de inspirată.

Chiar dacă pare a fi destul de scump, un Alienware e ceva mai scump și nu oferă mai nimic în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu are o imagine 4K, nu e nevoie de o rezoluție atât de mare. Configurația acestui laptop e destul de avansată, astfel că puteți rula destul de multe jocuri la detalii maxime. Chiar dacă vine cu 16GB RAM, voi puteți pune până la 64GB deoarece mai sunt sloturi libere. Procesorul face parte dintr-o generație de succes și nu e de ajuns, el trebuie să ofere și performanțe ridicate, adică trebuie să fie de tip HQ.

Placa video integrată nu va fi de folos pentru un gamer ci doar cea dedicată care e mult peste generațiile precedente. E vorba de NVIDIA GTX 1070 de 8GB care suportul multe tehnologii – G-Sync, VR, Pascal etc. Calitatea audio e superioară cu acele difuzoare și subwoofer are și el un rol destul de important. Putea fi puțin mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows 10, dar oricum trebuia instalat ulterior.

Păreri pro și contra

Acesta poate rula orice joc fără probleme și nu e nevoie de un monitor special pentru a beneficia de imagine clară. Totuși, nu oricine și-l permite.

Asus RoG G752VS-BA192T poate oferi cel mai bun raport dotări/preț de pe piață, iar seriile de gaming oferă dotări suplimentare care pot fi utile. Nu are sens să optați pentru un laptop multimedia deoarece nu poate oferi cea mai bună experiență de pe piață. Totuși, nu văd de ce nu s-a renunțat la unitatea optică în favoarea unei unități optice suplimentare.

Te-ar mai putea interesa