Asus RoG G531GW, display 144Hz și grafică RTX 2070

Asus RoG G531GW oferă variante avansate ca G531GW-ES031, însă mai sunt și altele dacă nu vă convine ceva la configurație. Nu se adresează oricui și se vede după preț și specificații. Anumite caracteristici speciale de pe acesta au ajuns și vor ajunge pe serii mai accesibile, însă nu le veți primi pe toate la pachet. Placa grafică impresionează și se vede în rezultatele obținute în jocuri. Are unul dintre cele mai avansate sisteme de răcire, de aceea s-a putu face un laptop atât de mic.

Designul e unul interesant și e perfect dacă vreți un gadget cât mai compact, iar tehnologia de iluminare RGB e printre preferințele voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e cel care vi-l doriți, adică e cel mai avansat Core i7 din generația a 9-a. Acesta are nevoie de o placă video de generație nouă pentru ca voi să puteți alege cele mai ridicate setări. Bineînțeles, nu veți sacrifica rezoluție sau detalii importante, pentru că are grafică cu RTX (adică sunt niște efecte în plus în unele titluri). Tot mai multe laptopuri, indiferent de preț, vin cu acel SSD M.2 care ocupă foarte puțin spațiu și e ușor de înlocuit, dacă se dorește.

Păreri pro și contra

Conectivitate e superioară oferind cea mai nouă versiune de bluetooth, WiFi Dual Band, USB 3.2 tip C Gen 2, DisplayPort etc. Toate acestea ca să nu mai trebuiască un PC ori alt laptop, fie alegeți variante de periferice cu fir, fie fără fir. E mic, dar avem un sistem audio cu putere de 8W care e satisfăcător pentru mulți pasionați de filme ori muzică. Dacă aveți un televizor, atunci vă folosiți de boxele sale. Gamerii aleg căști de gaming profesionale și nu se bazează mult pe acele difuzoare de la interior.

Asus RoG G531GW vine cu o mulțime de tehnologii noi tipice seriei ROG – Aura Sync, RGB, Keystone, tastatură numerică în touchpad. Multe laptopuri de gaming stau prost la partea de portabilitate, însă nu toate variantele compacte sunt ideale pentru gaming. EU recomand pe cele de la acest brand și care au două sau mai multe ventilatoare.

Te-ar mai putea interesa