Asus RoG G20CB-RO029T, desktop compact pentru jocuri

Desktopul Asus RoG G20CB-RO029T e unul dintre multele modele compacte ale familiei Republic of Gamers. Chiar dacă nu are cele mai recente componente hardware, performanțele sunt destul de mari cu Intel Core i7 Skylake și Nvidia GTX 970. Din poza de jos e poate vedea cum arată acesta și e destul de mic pentru a fi pus pe birou. E construit destul de bine, astfel că nivelul de zgomot e destul de redus și performanțele sunt satisfăcătoare în multe jocuri.

Alternativele sunt destul de puține dacă e să ținem cont de dimensiuni și orice gadget compact costă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui desktop e unul decent pentru că e vorba de un Intel Core i7-6700, placă video integrată, memorie RAM de 8GB, SSD și hard disc. Bineînțeles, nu trebuie să neglijăm placa video dedicată care e foarte importantă – GeForce GTX 970. Chiar dacă e mic, are o placă de bază cu multe porturi pentru a putea conecta orice periferic sau gadget.

Are două medii de stocare diferite, unul e de tip HDD iar celălalt e de tip SSD. Apreciez că are mai multe tipuri de ieșiri video, deci puteți conecta mai multe monitoare sau televizoare. Are Windows 10 preinstalat, astfel că nu mai trebuie instalat ulterior, dar și așa nu vă ia prea mult timp dacă aveți un stick USB 3.0. Sunt prezente două surse, iar a două e utilă atunci când vă jucați jocuri (consumul e mai mare).

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe desktopuri și laptopuri în acest buget, dar poate că vreți un desktop care doar să ocupe mai puțin spațiu. Alături de acesta aș recomanda un monitor de gaming cu caracteristici tehnice superioare. Poate că prețul e cam mare pentru actualul buget, dar merită și un set de căști 7.1 dacă jucați jocuri de tip multiplayer.

Asus G20CB-RO029T se adresează celor care vor să încerce jocuri și nu vor un desktop sub birou, ci unul modern și performant. Dacă sunteți interesați, vă recomand clipul de jos care e o prezentare destul de detaliată.

Te-ar mai putea interesa