Asus RoG G11CD-RO014D, PC gaming cu GTX 960

Desktopul Asus RoG G11CD-RO014D face parte dintr-o generație destul de recentă pentru că are componente decente pentru actualele jocuri de pe piață. Nu se compară un laptop cu acesta deoarece componentele de pe laptopuri sunt limitate la un anumit consum, deci performanțele sunt limitate. La acesta se poate conecta orice monitor, iar eu vă recomand unul cu conector HDMI și cu caracteristici tehnice ideale pentru gaming.

Din poza de jos se văd foarte bine perifericele sale, un monitor care s-ar potrivi și desktopul. Bineînțeles, e vorba de un monitor de la la același brand și care face parte din seria RoG Swift (ideal pentru gaming). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa poate reda destul de multe jocuri la detalii medii, dar depinde și de cerințele hardware ale jocurilor. Cu un Intel Core i7-6700 veți putea face chiar orice pe acest desktop și nu trebuie să fie unul care poate fi overclockat. Placa de bază oferă suficient de multe porturi pentru a putea conecta orice la el, sloturi pentru viitoare upgrade-uri, tehnologii avansate și altele.

Sunt ocupate ambele sloturi de memorie RAM și o capacitate de 8GB e de ajuns pentru o mulțime de jocuri. În general, jocurile cu hărți foarte mari cer 16GB RAM, iar asta ar presupune înlocuirea memoriei deja instalate. Vine cu două tipuri de medii de stocare – HDD și SSD, unul e numai bun pentru stocarea diverselor fișiere media și pe celălalt se pot instala aplicațiile și sistemul de operare Windows 10.

Păreri pro și contra

Chiar dacă monitorul respectiv costă mult, diferențele sunt vizibile când vă jucați ori vizionați un film. Calitatea imaginii e foarte importantă dacă vreți să-l folosiți pentru a pune filme pentru cei dragi, dar și conținutul ales e la fel de important.

Asus G11CD-RO014D nu e un desktop obișnuit, ci unul din familia Republic of Gamers. O variantă cu componente mai noi costă semnificativ mai mult dar nu cred că aveți nevoie de mai mult. Multe jocuri nu cer configurații foarte performante, iar cea de sus mi se pare a fi de ajuns.

Te-ar mai putea interesa