Asus RoG G11CB-RO003D, desktop de gaming

Desktopul Asus RoG G11CB-RO003D are componente destul de bune pentru că face parte dintr-o generație destul de nouă, motiv pentru care are Intel Skylake, memorie DDR4, placă video cu suport 4K (mai are multe altele). Oricum, puteți lua în calcul un laptop în același preț, în special că nu mai e nevoie de monitor. Dacă alegeți acest model, optați pentru un monitor de gaming pentru a beneficia de o experiență pe măsură. Perifericele incluse sunt ideale pentru gaming și, în general, seriile RoG au periferice mai bune decât seriile clasice.

Arată puțin mai bine decât generațiile precedente, iar componentele mi se par satisfăcătoare dacă nu vreți să jucați toate jocurile la detalii maxime. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această configurație are un Intel Core i7-6700 din familia Skylake, placă video GTX 960, hard disc de 7200 RPM, memorie DDR4 și un SSD. Nu e cea mai avansată configurație de pe piață, motiv pentru care nici nu costă așa de mult acest desktop. Puteți lua în calcul varianta pe componente dar nu cred că veți fi mai câștigați.

Placa de bază oferă numeroase porturi, tehnologii și sloturi pentru a putea conecta orice sau pentru a upgrada sistemul. Dacă ar fi avut sistem de operare preinstalat atunci ar fi fost mai scump, dar oricum trebuie instalat. Recomandarea mea e să optați pentru Windows 10 64 de biți, iar instalarea se poate face cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Sistemul e foarte silențios și echilibrat, iar carcasa are un design modern în special datorită iluminării cu LED-uri. Un desktop asamblat de un brand precum Asus are un consum redus, oferă performanțe ridicate și e fiabil. De aceea, nici nu are nevoie de o sursă foarte mare și e o plăcere să te joci pe el.

Asus RoG G11CB-RO003D e doar unul dintre multele desktopuri Republic of Gamers care se adresează amatorilor dar și celor pasionați. Un desktop foarte performant poate fi folosit pentru orice, însă nu și-l permite oricine. Pentru cei care sunt interesați, am pus clipul de prezentare de mai jos.

Te-ar mai putea interesa