ASUS ROG Flow 13 GV301QC, laptop de gaming și tabletă

Laptopul din imagine este unul dintre cele mai performante soluții cu ecran de 13 inci de pe piață. Este un ASUS din seria ROG Flow 13 model GV301QC, deci este ceva mai greu de memorat. Cei mai mulți gameri preferă laptopurile cu ecran standard (15.6 inci) sau chiar mai mari. Componentele diferă în funcție de mărimea laptopului, astfel că laptopuri mai mici cum este cel de jos, are o placă de bază mică și sistemul de răcire este mult diferit. Modelul prezentat mai jos se adresează unei categorii de gameri nu foarte înrăiți, poate fi utilizat pentru alte taskuri, cum ar fi editarea (video/foto).

Un laptop performant și cu design compact va fi apreciat de cei care călătoresc mult și vor un model care să fie productiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt mai multe configurații însă diferențele majore sunt la procesor. Eu aș alege  unul cât mai performant dacă aveți de gând să folosiți laptopul mai mulți ani. Mă refer la acel Ryzen 9 care este excelent și restul componentelor au un rol la fel de important.

Păreri pro și contra

Vă puteți juca jocuri pe el dacă doriți, în eu cred că mulți dintre voi îl doriți pentru anumite aplicații și greutatea redusă de 1.3 kg este importantă. Sunt destul de mulți vloggeri care au nevoie de un laptop bun pentru editare video, iar un laptop clasic poate fi transportat destul de greu. Cititorul de amprentă este o dotare foarte utilă și care nu ar trebui să lipsească de pe nici un laptop. Vedem cele mai avansate procesoare de la AMD și mă refer la cel de pe variante mobile, deoarece vorbim de o platformă diferită (cele de pe PC-uri au consum mai mare). Cele mai multe componente sunt integrate și astfel ele oferă o performanțe mai bună.

Nu prea aveți ce să îmbunătățiți la el deoarece are componente foarte bune, adică suficient spațiu de stocare și 16GB RAM. ASUS GV301QC este echipat cu o tastatură interesantă și iluminarea nu lipsește în caz că vreți să-l folosiți într-o cameră neiluminată. Are dotări de ultimă generație, însă sunt în limita construcției sale.

Te-ar mai putea interesa