Asus Republic of Gamers

Cel mai bun laptop Asus pentru jocuri este Asus G53JW Republic of Gamers. Acesta este numele gamei de laptop-uri dedicate în special jocurilor, şi nu numai. Trebuie să recunosc că preţurile acestor notebook-uri Asus sunt cam piperate, însă dacă eşti un gamer înrăit, merită. Modelul G51JX este cel mai scump, dar nu şi cel mai performant și are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Închis

Alte modele

După cum am scris mai sus G51JX este cel mai scump model, are un preţ de 7.200 de lei. Dar nu toate sunt aşa de scumpe. Singurul lucru ce nu mi-a plăcut la modelul acesta a fost ecranul de 15.6 inchi, deoarece sunt modele cu ecran mai mare, de exemplu de 17.6 inchi, cu preţ mai mic. Motivul pentru care are preţ aşa de mare este unitatea Blu-Ray Combo.

De exemplu Asus G73JW are ecran de 17.3, dar un ecran mai mare nu însemnă o performanţă mai ridicată. Specificaţiile lui Asus G73JW sunt: Intel CoreTM i5-460M 2.53GHz, 4GB RAM, 1TB HDD, nVidia GeForce GTX460M 1.5GB.

Cel mai ieftin Asus din această gamă este Asus G53JW (Intel Core i5-460M 2.53GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, placă video nVidia GeForce GTX460M 1.5GB). Preţul este de aproximativ 4.600 lei.

Am rămas uimit de faptul că cel mai ieftin, şi anume Asus G53JW, este şi cel mai tare Asus pentru jocuri, placa video are un punctaj mult superior în comparaţie celelalte, 1240 în topul Benchmark ale plăcilor video High-End, şi poate fi găsit la acest preţ numai la acest magazin.

Cu siguranţă pe eMAG mai sunt şi alte astfel de modele, eu am ales cel mai scump, ieftin şi două modele de pe la mijloc.

Cum îl poţi identifica?

Denumirea laptopului începe cu litera „G” (de la Game, Gamers, Games). Spre deosebire de celelalte notebook-uri, notebook-urile Asus Republic of Gamers au un design aparte, iar tastatura, touchpad, chiar şi capacul sunt iluminate cu leduri. Tastatura este mai plăcută la atingere.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Asus Republic of Gamers”

 1. chiar ca arata fain da e prea scump pentru mn. eu vreau sa cumpar ceva mai ieftin. poate o sa-l dea mai ieftin la resigilate. laptopurile asus sunt cele mai bune pentru jocuri si mie imi place g51jx si io cred ca asta e cel mai bun pentru jocuri.

 2. Laptopurile astea de 50 de milioane sunt cea mai mare prostie. De ce sa-ti iei un laptop care costa cat o masina?

 3. Laptopurile de jocuri sunt cea mai mare inventie, ai s-o descoperi cand o sa te isterizeze laptopul care nu te ajuta sa faci nimic, pentru ca nu merge.

  In alta ordine de idei, imi place senzorul de jocuri Asus Wavi Xtion… 🙂

 4. Sunt cea mai mare invenţie şi sunt foarte performante, dar nu toată lumea îşi poate lua unul. Sunt doar pentru pasionaţi cu bani.

  Despre Asus Wavi Xtion, sper să vină şi la eMAG. 😀

 5. sunt laptopuri cam la fel de bune si mult mai ieftine eu in loc de asta mias face un desktop mai performant si cu cateva milioane mai ieftin si cu intel i7 nu i5

 6. Un Asus RoG are câteva chestii care nu le găseşti la alte laptopuri/sisteme desktop PC: numele RoG, designul, rezistenţa, sistemul de răcire, performanţa (procesoare dual core şi quad core, harduri SSD sau SSH, plăci video din clasa 1 etc), tastatură iluminată în ce culori vrei şi lista poate continua. 😉

 7. Sper sa nu fiu banat pentru reclama, dar daca e cineva interesat de un asemenea laptop, am varianta g53-sx119d nou nouta, in cutie, cu garantie inca 2 ani, la vanzare. Pretul ar fi de 3800 ron (usor negociabil). Daca intereseaza pe cineva, astept mail …
  Va spun sincer ca merita! Mi se rupe inima sa-l dau… dar am nevoie de cash..

Comentariile sunt închise.