Asus R701VB-T5105D, laptop 17 inci

Pentru cei interesați de un laptop cu ecran de 17,3 inci cu caracteristici foarte bun și un design foarte similar laptopurilor Mac recomand acest model Asus R701VB-T5105D. Rezoluția ecranului e una de tip HD+, adică 1600×900 pixeli, iar aceasta e va ajuta foarte mult să poți deschide mai multe ferestre pe ecran și să vezi filmele Blu-ray la o calitate mai bună.
Se adresează în principal celora care vor un laptop cu performanțe superioare în jocuri, dar și care e excelent la filme.

Acest laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată mai bine, ci are procesor i7 quad capabil de a rula diferite sarcini rapid. Mai mult, acest laptop are și două plăci video care rulează în funcție de necesități prin intermediul tehnologiei Optimus.

Laptopul
Laptopul

Procesorul cu care vine dotat e un i7 3630QM cu 4 nuclee și cip grafic Intel HD. Acesta funcționează alături de placa video GeForce GT 740M care e una foarte puternică cu 2GB memorie dedicată și bus pe 128 biți. Pe partea de memorie RAM are 4GB și în opinia mea e mai mult decât suficient. Iar, dacă vrei mai mult atunci trebuie știut că acest laptop mai are un slot de RAM liber.
Internetul o să meargă foarte bine deoarece placa de rețea e una 10/100/1000, deci o să-ți meargă Gigabit… dacă ai un astfel de abonament. S-ar putea să fie un mic impediment în fața acestui tip de internet, mai exact că nu are SSD.

Avantajele în a achiziționa un astfel de laptop sunt performanțele ridicate, stabilitatea, sunetul foarte clar și portabilitatea ridicată (bateria de 6 celule care ține vreo 4 ore) și hardul de capacitate mare.
Din păcate, ecranul nu e unul cu rezoluție 4K și laptopul nici nu e dotat cu SSD așa încât sarcinile să ruleze mai rapid.

Modelul acesta e destinat celora care vor să asculte muzică la o calitate superioară și care să vor să se bucure de un film la calitate maximă. Am pus alături și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Lasă un comentariu