Asus R701VB-T5105D, laptop 17 inci

Pentru cei interesați de un laptop cu ecran de 17,3 inci cu caracteristici foarte bun și un design foarte similar laptopurilor Mac recomand acest model Asus R701VB-T5105D. Rezoluția ecranului e una de tip HD+, adică 1600×900 pixeli, iar aceasta e va ajuta foarte mult să poți deschide mai multe ferestre pe ecran și să vezi filmele Blu-ray la o calitate mai bună.
Se adresează în principal celora care vor un laptop cu performanțe superioare în jocuri, dar și care e excelent la filme.

Acest laptop are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată mai bine, ci are procesor i7 quad capabil de a rula diferite sarcini rapid. Mai mult, acest laptop are și două plăci video care rulează în funcție de necesități prin intermediul tehnologiei Optimus.

Laptopul
Laptopul

Procesorul cu care vine dotat e un i7 3630QM cu 4 nuclee și cip grafic Intel HD. Acesta funcționează alături de placa video GeForce GT 740M care e una foarte puternică cu 2GB memorie dedicată și bus pe 128 biți. Pe partea de memorie RAM are 4GB și în opinia mea e mai mult decât suficient. Iar, dacă vrei mai mult atunci trebuie știut că acest laptop mai are un slot de RAM liber.
Internetul o să meargă foarte bine deoarece placa de rețea e una 10/100/1000, deci o să-ți meargă Gigabit… dacă ai un astfel de abonament. S-ar putea să fie un mic impediment în fața acestui tip de internet, mai exact că nu are SSD.

Avantajele în a achiziționa un astfel de laptop sunt performanțele ridicate, stabilitatea, sunetul foarte clar și portabilitatea ridicată (bateria de 6 celule care ține vreo 4 ore) și hardul de capacitate mare.
Din păcate, ecranul nu e unul cu rezoluție 4K și laptopul nici nu e dotat cu SSD așa încât sarcinile să ruleze mai rapid.

Modelul acesta e destinat celora care vor să asculte muzică la o calitate superioară și care să vor să se bucure de un film la calitate maximă. Am pus alături și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa