Asus R510DP-XX118D, laptop multimedia cu AMD A10

Asus R510DP-XX118D nu poate fi comparat cu un laptop cu Intel în special în același preț deoarece performanțele grafice ale acestui model sunt mari. Mă refer la tehnologia Dual Graphics care e una utilă în special dacă laptopul are și o placă video dedicată. Mai precis, placa video integrată din procesor lucrează cu cea dedicată și nu separat cum e la configurațiile cu procesor Intel. Procesorul are o frecvență variabilă pentru ca să nu consume prea mult din baterie. Totuși, e un laptop care l-ați putea folosi mai mult acasă sau pentru uz office (aplicații).

Ținând cont de ce oferă, prețul e chiar competitiv . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

AMD A10-5750M nu e prezent pe orice laptop și de aceea nici prețul nu putea fi prea mic. Acesta are o placă video dar prefer cea dedicată deoarece e mai bună. Are un display destul de bun dar nu diferă cu mult de altele de la alte laptopuri. Adică e de 15 inci cu imagine 768p și iluminare LED. Are un hard de 1TB și o memorie RAM decentă.

Placa dedicată e Radeon HD 8670M iar pentru cei care vor performanțe mai mari, le recomand altă serie de laptopuri. Mă refer la gamerii înrăiți, iar bugetul trebuie să fie pe măsură. Pe acest laptop puteți juca jocuri la detalii medii spre maxime dar nu uitați, ecranul e doar HD. Laptopurile de gaming oferă ecrane 1080p sau chiar Retina (4K). Porturile laptopului sunt următoarele: VGA, HDMI, USBuri 3.0, USB 2.0, WiFi, bluetooth etc.

Sistemul de operare e doar FreeDOS, deci va trebui să optați pentru Windows 8.1 pe 64 de biți pentru a beneficia de performanțe superioare. greutatea mai redusă a laptopului nu se datorează lipsei unității DVD ci construcției mai mici dar și .

Plusuri: greutate redusă, configurație bun în acest buget, fiabilitate, dotări bune etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1 preinstalat.

Asus R510DP-XX118D e un laptop care poate înlocui aproape orice desktop sau laptop mai vechi. Designul e similar cu cel al seriilor X55x de la acest brand. Chiar dacă e cu AMD, performanțele sale sunt peste medie, dar și prețul e peste medie.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus R510DP-XX118D, laptop multimedia cu AMD A10”

  1. Unde gasesc si eu un link official?Eu nu gasesc nicaieri, nici pe asus.com . Are alt nume official? Multumesc

  2. Cum imnstalez Windows 8.1 Asus R510DP-XX118D, babeste va rog. Laptopu; este livrat cu FreeDOS si nu reusesc sa ajung in DVD ul (de 64 biti) Windows 8.1 proaspat achizitionat. Help, va rog.

Comentariile sunt închise.