Asus R501VB-S3171D, laptop performant

Laptopurile Asus sunt printre cele mai bune și de aceea le recomand, iar un nou model marca Asus e acest Asus R501VB-S3171D cu procesor i7-3630QM și grafică GT 740M. Deci, e un laptop de jocuri deoarece față de alte modele care au 720M (placă video cu 64 biți), acesta are 740M (model pe 64). Eu l-aș recomanda în special celora care vor un laptop elegant care poate lua locul unui desktop.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Un preț deloc mare luând în considerare faptul că are niște caracteristici de nota 10. Printre aceste caracteristici se numără prezența unui sistem audio 2.1, a unei baterii care ține peste medie și porturi de ultimă generație. O altă caracteristică de nota 10 e prezența ecranului anti-glare, adică anti orbire care e bun atunci când mergeți cu laptopul pe afară.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de specificații are un procesor i7 3630qm din generația Ivy Bridge, placă video GeForce GT 740M și 4GB memorie RAM. Se poate vedea foarte clar că stă foarte bine pe partea de detalii tehnice, iar pe partea de soft are doar FreeDOS. Deci, va trebui să instalați voi (sau cineva care se pricepe) Windows 7 sau ce sistem de operare vă pasionează.
Nu doar imaginea e foarte bună, ci și sunetul deoarece aparatul vine cu un subwoofer extern care o să vă ajute la o audiție mai plăcută. Datorită prezenței acestui subwoofer se poate vedea că laptopul e foarte asemănător modelelor din seria N.

Lucrurile pozitive la acest model sunt ecranul foarte clar cu rezoluție aproape HD, procesorul foarte rapid, placa grafică bună care se descurcă formidabil în jocuri și autonomia decentă (bateria ține peste 3 ore deoarece e una cu 6 celule). Lucrurile nu prea bune sunt greutatea (2,7 kilograme) și aspectul nu tocmai unic. Din păcate, hardul nu e unul SSHD sau SSD, iar asta înseamnă

În rest, pot spune că acest model e unul foarte reușit, iar aspectul e unul plăcut chiar dacă nu e unic. Tastele sunt interesante și ușor de folosit, văzându-se că e vorba despre un notebook PC premium. Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată atunci vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus R501VB-S3171D, laptop performant”

  1. Detin si eu un model r501vb despre care pot spune ca e foarte bun. La un pret de pana in 30 de milioane nu cred ca gasesti un laptop multimedia mai bun ca acesta. Sunetul e unul foarte bun deoarece e 2.1 si unghiurile de vizibilitate ale ecranului sunt exemplare.

Comentariile sunt închise.