Asus R501VB-S3115D, laptop cu subwoofer

În cazul în care ești fan al serei N de laptopuri de la Asus, însă nu ai bugetul necesar atunci te poți îndrepta înspre seria R. Modelul Asus R501VB-S3115D face parte din aceasta și împrumută aspectul, sunetul foarte bun și performanța. Laptopurile din această serie sunt foarte bune pentru sarcini multimedia, dar și la jocuri.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează modelul cu i7 atunci îl găsești aici și e mai ieftin pentru că nu are Windows. Modelul de față, adică acesta cu i5, are și OS.
Din imaginea de alături poate fi văzut mai bine cum se prezintă acest model. Mai exact e unul alb la interior, iar tastele sunt negre.. zici că-i Mac.

Laptopul
Laptopul

Procesorul acestui model e un i5-3230M din seria Ivy Bridge, însă e unul foarte puternic. Iar pe partea de grafică are placă video GeForce GT 740M care e un model cu bus pe 128 biți. Normal că are și o a doua placă video care e un model Intel HD și o să fie foarte utilă la economisirea bateriei deoarece laptopul face uz de Nvidia Optimus. Dacă întrebați cât ține bateria atunci trebuie știut că undeva la 4 ore.

Punctele forte sunt aspectul (chiar dacă e oarecum similar cu cel al seriei N… sau poate că tocmai pentru că arată similar), că nu costă prea mult și performanța. Portabilitatea e bună, chiar dacă greutatea e de circa 2,7 kilograme, însă nu știu cât de mult o să vă ajute portabilitatea deoarece e făcut să fie un desktop replacement.
Ca minus e lipsa unui ecran Full HD sau chiar mai bine… Retina Display. 🙁

Laptopul acesta e în special pentru persoanele care vor un laptop mai deosebit atunci când se uită la filme ori ascultă muzică. Mulțumită subwoofer-ului exterior o să aveți parte de un sunet fidel care poate concura cu succes cu cel scos de oricare sistem 2.1.
În cazul în care vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată atunci vă recomand preview-ul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus R501VB-S3115D, laptop cu subwoofer”

  1. Chiar ma gandeam sa-mi cumpar acest model deoarece imi plac foarte mult modelele N insa sunt cam scumpe si eu chiar nu am nevoie de ecran 1920×1080 pixeli. Cu atat mai putin de tastatura iluminata deoarece eu scriu fata sa ma uita la taste si noaptea poate ca mai mult ar deranja.

Lasă un comentariu