Asus Pro N580VD-FY696, model cu i5 și GTX 1050

Asus Pro N580VD-FY696 e un laptop dotat cu procesor i5 Kaby Lake care nu doar e performant, ci e foarte bun la sarcini costisitoare. Având GTX 1050 se poate spune că acest laptop e unul bun la jocuri, ar dacă sunteți curioși din ce serie face parte atunci trebuie știut că e din seria VivoBook Pro 15.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bin, ci și unul care se descurcă de minune în sarcini multimedia. În esența ei seria N e una multimedia spre deosebire de sleria G care e de gaming.


Pentru

Există mai multe motive pentru care cineva ar achiziționa un astfel de laptop, iar printre acestea se numără cele de mai jos.
Procesorul din dotare e un i5 quad core model i5 7300HQ din generația a șaptea numită și Kaby Lake.
Ecranul acestui laptop e unul cu diagonală de 15 inci și cu rezoluție 1920×1080 pixeli. În acest fel e perfect la filme HD și Full HD… dar și la sarcini care au nevoie de un ecran clar.
La capitolul memorie stă formidabil cu o capacitate de 8GB RAM (DDR4) și stocare suficientă (pe SSD și HDD).
Portabilitatea e una foarte bună cu o greutate redusă de 2kg și o baterie care poate să țină undeva la 4-5 ore.
Dispune de placă de rețea wireless care e de tip ac, fiind de 6 ori mai rapidă decât altele.

Contra

Nu dispune de unitate optică așa încât instalarea sistemului de operare se poate face doar de pe o unitate externă ori un USB stick.
Procesorul nu e un i7, iar variante cu i7 găsiți aici. Un procesor de genul i7-7700HQ ar fi fost mai bun întrucât are frecvență mai mare.

Concluzie

Dacă îți dorești un laptop care să fie îmbinarea perfectă între ultrabook și desktop atunci acest model Asus Pro N580VD-FY696 e recomandarea mea.
Poate fi utilizat și pe post de desktop replacement având toate componentele necesare.

Te-ar mai putea interesa