Asus Pro 17 N705UN-GC019, laptop cu display de 17.3 inci

Laptopul Asus Pro 17 N705UN-GC019 se adresează unei anumite categorii de utilizatori și se poate vedea și după construcție. Nu sunt multe serii care oferă soluții cu display de 17.3 inci pentru că acestea au configurații mai bune. Ai toate laptopuri noi multimedia oferă un ecran FullHD, dar depinde și ce oferă pe lângă această caracteristică. Unghiurile de vizibilitate sunt generoase pentru a putea viziona conținut media de calitate și nu mai e necesar un televizor sau monitor lângă acesta.

Acest tip de laptop e conceput pentru cei care vor un gadget pe birou care să înlocuiască un PC mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Intel Core i7-7500U e mai accesibil decât cel din generație Kaby Lake R deoarece e un Dual Core decent, însă depinde și pentru ce veți folosi laptopul. Totuși, această serie de laptopuri nu oferă prea multe configurații, dar cred că veți găsi una care vi se potrivește. Pentru ca jocurile să ruleze mai bine e nevoie de o placă video ca GTX 1050 sau GTX 1060, modele care sunt prezente doar pe anumite laptopuri (de gaming și nu multimedia).

Aici avem un gadget multimedia foarte bun care are nevoie ulterior doar de un software corespunzător pentru a rula conținutul media, jocurile sau chiar programele office. Apreciez că a fost pus cel mai recent model Nvidia cu consum redus de resurse – GeForce MX150. E populară dar va fi și mai populară când va fi prezentă și laptopuri ieftine.

Păreri pro și contra

E dotat cu două tipuri de medii de stocare, pe HDD se pun fișierele mai mari și pe SSD se instalează software-ul pentru ca totul să pornească cât mai rapid. Bineînțeles, trebuie să optați pentru un sistem de operare diferit deoarece cel preinstalat nu evidențiază prea mult performanțele laptopului – Endless OS. Optați cu încredere pentru Windows 10 deoarece oferă driverele corespunzătoare.

Asus N705UN-GC019 merită încercat dacă ați avut anterior un desktop și nu vreți un gadget prea compact, că doar îl veți ține mai tot timpul pe birou. La capitolul porturi și tehnologii stă excelent, adică nu duce lipsă de nimic.

Te-ar mai putea interesa