Asus Pro 17 N705UD-GC049, laptop cu display FullHD 100% sRGB

Laptopul Asus Pro 17 N705UD-GC049 face parte dintr-o multimedia care oferă un ecran superb deoarece gama de culori e mai generoasă – 100% sRGB. Poate fi folosit în multe feluri deoarece oferă componente bune chiar și pentru cei pasionați jocuri și filme, iar sunetul e asigurat de difuzoarele Harman Kardon. Tot mai multe laptopuri sunt realizate din aluminiu deoarece e mai plăcut la atingere, construcția laptopului devine mai subțire și culorile sunt metalizate.

Un laptop mai mare costă ceva mai mult dar veți observa că și hardware-ul e impresionant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În caz că hard discul nu e foarte rapid, vine și cu un SSD care nu e foarte spațios, dar pe acela veți pune doar sistemul de operare și  aplicațiile pentru a rula mai rapid. Procesorul său face parte din generația precedentă numită Kaby Lake și poate că nici nu vă doriți ceva mai mult.

La interior veți observa încă un slot pentru memoria RAM, dacă pe viitor vă doriți mai mult. Dar și așa cred că 8GB vă ajunge și la multe jocuri dacă le rulați la detalii mici ori medii. Până la urmă depinde și câte ore va rula anumite jocuri, deoarece nu are un sistem de răcire ca și laptopuri de gaming (cu 2-3 coolere).

Păreri pro și contra

Dacă ți avut un desktop și ați vrea să treceți pe ceva mai compact și portabil, ar trebuie să optați pentru acesta pentru că are un ecran foarte bun, după cum am și precizat mai sus. Pe acesta puteți viziona filme 1080p dar și la o calitate inferioară dacă nu aveți o conexiune prea mare la internet. Se descurcă bine în multe jocuri, dar nu e conceput strict pentru jocuri. Tastatura iluminată nu e roșie sau RGB, ci e una clasică gadgeturilor office/business.

Chiar dacă Asus N705UD-GC049 e mare, greutatea laptopului nu depășește 2.1 kg, adică e la fel ca un model standard de 15 inci. Veți observa că sunt disponibile destul de puține astfel de laptopuri (display de 17,3 inci) și majoritatea sunt construite pentru gaming sau uz multimedia.

Te-ar mai putea interesa