Asus Pro 15 N580VD-DM153, laptop multimedia cu GeForce GTX 1050

Laptopul Asus Pro 15 N580VD-DM153 face parte din cea mai avansată serie multimedia de la acest brand și reiese ușor din numele său. Din poza de jos se poate vedea un laptop al acestei serii iar configurația sa nu afectează aspectul său. Laptopurile aurii sunt tot mai populare și nu sunt multe branduri care le oferă. Eu prefer laptopurile care sunt prea culori premium, deoarece laptopuri pe negru nu mai sunt chiar atât de atractive. Bineînțeles, tastatura și ecranul sunt mai bine evidențiate datorită finisajului negru și chiar îmi place combinația auriu cu negru.

Din poza de jos se vede destul de bine cum artă la interior, dar am pus și un clip la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că poate fi folosit pentru jocuri dar pentru că nu are o construcție tipică laptopurilor de gaming, răcirea nu va fi prea eficientă. Dar poate că nu vă veți juca tot timpul pe el, ci îl veți folosi ca oricare alt laptop. Componentele sale sunt foarte bune: i7-7700HQ, 8GB RAM, GTX 1050 și hard disc de 1 TB.

Aceste componente vă permit să jucați orice joc la detalii medii, dar puteți folosi și aplicații de editare sau proiectare 3D.

Păreri pro și contra

Costă cam la fel de mult ca și un model de gaming RoG, doar că are o construcție mai elegantă (datorită finisajului auriu). E evident că nu are același sistem de răcire deci nu veți putea juca la fel de mult ca pe un laptop profesional de gaming. Arată foarte bine pe un birou mare și puteți folosi chiar și un mouse wireless dacă nu vă plac cablurile.

Singurul minus al acestui e mediu de stocare, performanțele puteau fi mai mari cu un SSD mai mic sau măcar un hard disc de 7200 RPM.

Acest Asus Pro 15 N580VD-DM153 face parte dintr-o serie care oferă niște caracteristici speciale foarte interesante: carcasă din aluminiu, ecran FHD cu 100 sRGB, difuzoare Harman Kardon, greutate de 2 kg, tastatură iluminată. Cred că le cunoașteți pe acestea de la alte modele din această serie.

Te-ar mai putea interesa