Asus Pro 15 N580VD-DM149, laptop multimedia cu Core i7-7700HQ

Laptopul Asus Pro 15 N580VD-DM149 e cel mai performant model din serie și dacă vi se pare cam scump, mai sunt și variante cu Core i5. Totuși, e foarte importantă această componentă în special dacă vreți să jucați jocuri și memorie RAM e și ea importantă. Construcția laptopului e îmbunătățită deoarece e mult mai portabil – sub 2 kg, și nu are nevoie de unitate DVD. Puteau să renunțe și la tastatura numerică pentru că oricum nu o veți folosi. Putea să repoziționeze anumite butoane cum am văzut la anumite laptopuri de gaming.

Are un preț corect pentru ce oferă și nu se poate compara cu un laptop din generația precedentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Are un ecran superb pe care se pot viziona filme 1080p, iar unghiurile de vizibilitate sunt decente. Chiar nu e nevoie de un monitor sau televizor, dar puteți lua în calcul și această soluție dacă aveți un HDMI. Configurația e de ajuns pentru uz multimedia, dar nu și pentru gaming cu detalii spre maxim.

Conectivitatea e foarte bună la această serie, adică nu duce lipsă de nimic. Merită să instalați Windows 10 pe acesta folosindu-vă de un stick USB 3.0 și instalarea se poate face pe SSD (va porni mai rapid). Fișierele media se pot stoca pe HDD, fiind cea mai bună alege pentru acest tip de fișiere.

Păreri pro și contra

Designul e unul premium datorită carcasei metalice și culorilor alese. Tastatura iluminată nu e multicoloră ca la variantele de gaming, însă devină utilă când vreți să scrieți și lumina din jur nu e suficient de puternică. Chiar dacă nu poate fi upgradat ca un desktop ori laptop de gaming, consider că nici nu e nevoie de mai mult. Autonomia nu e foarte mare că doar nu e un ultraportabil ci e vorba de un laptop care va fi folosit pe birou.

Asus Pro 15 N580VD-DM149 face parte dintr-o serie interesantă și aș putea spune că se adresează chiar și celor pasionați de jocuri. Orice gamer știe că e nevoie de un sistem de răcire mai bun, adică laptopul trebuie să aibă o construcție diferită, însă depinde de preferințele fiecăruia.

Lasă un comentariu