Asus PQ321QE, monitor LED IGZO de 31 inci

Asus PQ321QE e un model de ultimă generație deoarece vine cu tehnologie IGZO. Cu siguranță, mulți dintre voi nici nu ați auzit de ea, însă scopul acestui tip de panou e de anti orbire. Poate că din poza de jos nu pare a fi prea mare, dar e vorba de un monitor de 31 de inci. Multe dintre monitoarele mai mari au un aspect 21 pe 9, adică Ultra Wide și sunt ideale pentru multitasking. Dacă aveți nevoie de un ecran mare, iar un televizor nu e prea bun deoarece are un design cam mare și poate că nici nu vă uitați la TV, atunci alegeți un model ca și acesta.

Oferă cam ce e mai bun pe piață și nu se dresează oricui. Spun asta deoarece are un preț cam piperat și caracteristicile speciale sunt interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Nu veți găsi prea multe monitoare mari, în special de 31.5 inci. Tehnologia IGZO e una destul de interesantă deoarece are un rol anti orbire și după cum bine știți cam toate ecranele devin deranjante la ochi după o perioadă lungă. Pe partea de imagine are caracteristici ca: aspect 16 pe 9, contrast dinamic bun, iluminare mare, reproduce multe culori și unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime.

Pe partea de facilități are: difuzoare de 2 W fiecare, montare VESA și cam atât. După cum ziceam anterior nu are tuner TV dar pot spune că nici nu avea sens cât timp nu vă uitați la TV. Un astfel de monitor e perfect pentru vizionarea de filme și editare/proiectare. Deci îl puteți folosi atât acasă cât și la locul de muncă.

Dacă sunteți un profesionist, vă veți scoate investiția destul de repede. Pentru cei care nu-și permit ceva foarte scump, pot alege un monitor 4K mai mic ori să opteze pentru o sursă de finanțare precum ratele fixe. Ca și conectori are: port audio, DisplayPort și RS-232C. Ca și caracteristici speciale are: securizare Kensington, ajustare înălțime, ajustare luminozitate etc.

Plusuri: tehnologii avansate, imagine detaliată, porturi interesante, design plăcut, e unul dintre cele mai mari monitoare de pe piață,
Minusuri: poate doar prețul.

Asus PQ321QE e o alegere foarte bună pentru cei care vor să facă bani cu el ori au nevoie de unul la locul de muncă. Am pus și un clip interesant:

Te-ar mai putea interesa