Asus PG278Q, monitor RoG Swift

A apărut moda monitoarelor Ultra HD, iar cei de la Asus nu se puteau lăsat păgubași, motiv pentru care au lansat un monitor super – Asus PG278Q. Acesta e un monitor RoG Swift care se evidențiază prin faptul că are o diagonală mare de 27 inci, rezoluție 2560 x 1440 pixeli și un aspect super. Dacă ai întrebări legate de panel atunci trebuie știut că e unul TN și nu IPS. De ce e TN? Păi e un panel cu un timp de răspuns mult mai bun, acesta fiind motivul pentru care găsim panoul acesta în modele de laptopuri Republic of Gamers.

Dacă te interesează prețul său atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un monitor cu un ecran superb și cu unghiuri de vizibilitate foarte apropiate de cele ale monitoarelor IPS.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici acest model se poate lăuda cu un ecran… nu bun, ci superb. Acest ecran e unul cu o diagonală de 27 inci și cu rezoluție extrem de bună. Mai mult, timpul de răspuns e unul mic de 1ms, lucru util în principal la vizionarea fără lag a imaginilor.
Panoul e unul TN, dar ei spun că e foarte apropiat de unul IPS și că au ales un astfel de tip datorită timpului de răspuns mic.
Pentru a-l conecta la un PC poți folosi doar portul DisplayPort, deci trebuie să ai neaparat un astfel de port la placa video ori la laptop.

Lucrurile pozitive în cazul acestui model sunt aspectul, timpul de răspuns scăzut, că e 3D și că e perfect pentru jocuri.
Lucruri negative nu sunt, poate doar faptul că nu are și alte tipuri de porturi, dar dacă îl vrei pentru gaming atunci trebuie să te adaptezi.

Dacă vrei un monitor care să fie foarte bun la jocuri atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Te asigur că nu o să găsești ceva mai bun deoarece Asus nu poate fi întrecut când vine vorba despre notebook-uri și monitoare destinate gaming-ului.
Pentru o alegere în cunoștință de cauză acest clip postat alături e unul care să te ajute.

Te-ar mai putea interesa