≡ Meniu

Asus NX90SN-YZ015V

Cel mai bun laptop multimedia de pe piață vine de la ASUS cu laptopul Asus NX90SN-YZ015V. Spun asta deoarece are un ecran de 18 inci cu o rezoluție Full HD, o placă video de 2 giga, procesor i7 Sandy Bridge, difuzoare puternice, unitate Blu-Ray și altele. Un model de elită dar mai mic e N55SF-S1113V. După cum observați acesta nu e primul Asus NX90 ci e al doilea model. O alternativă mult mai ieftin din categoria Versatile Performance e K53SC-SX014D. Primul a fost furat în ziua prezentării sau probabil ca să-și facă reclamă pe la posturi de știri. Oricum, e un model foarte reușit care poate fi inclus și în categoria Premium datorită carcasei foarte robuste și materialelor foarte bune din punct de vedere calitativ. Din păcate acest nu e un model ieftin ci mai degrabă unul foarte scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis

Ecranul

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 modelul Sandy Bridge 2630QM care e unul foarte performant. Acesta are o frecvenţă de 2 GHz, un cache de 6MB, tehnologie 32 nm şi o placă video HD Graphics 3000. Această placă video e ceva mai bună decât predecesoarea sa. Ecranul LCD LED e unul Glare FHD de 18.4 inci şi are o rezoluţie Full HD de 1920 cu 1080 pixeli.

Acest model vine cu trei sloturi pentru memoria RAM DDR3 1333 MHz din care doar două sloturi sunt ocupate cu 4 giga fiecare. HDD-ul SATA are un spaţiu de stocare de 1.28 giga la 5400 de rotaţii pe minut. Placa video GT 540M e de 2 giga pe 128 de biţi. Cu acesta puteţi juca o mulţime de jocuri la detalii medii şi maxime.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu unitate Blu-Ray, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 2 MP, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower, tehnologie SonicFocus, port VGA, microfon incorporat, LAN, WLAN, două USB-uri 2.0 şi două 3.0, port HDMI, ESATA şi bluetooth.

Asus NX90SN-YZ015V are o greutate de 4.4 kilograme şi vine cu tastatură numerică , Windows 7 şi o autonomie de circa 2 ore asigurată de acumulatorul de 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: ecranul generos şi foarte bun pentru filme şi jocuri, configuraţie decentă, design modern şi multe tehnologii pentru ca sunetul să fie unul superb.

Ca minusuri: ar fi autonomia şi preţul cam mare pentru o asemenea configuraţie.

Concluzie

Acest Asus NX90SN-YZ015V e un model de timp multimedia de elită dar care nu excelează pe toate planurile şi se adresează celor care au un buget foarte mare şi ar dori un gadget la modă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu