Asus nVidia GeForce GTX 670

Unul dintre cele mai tari cipuri grafice ale momentului e nVidia GeForce GTX 670, iar cei de la Asus au scos două variante de Asus nVidia GeForce GTX 670 care sunt în concurență cu și . Asus GTX 670 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul de plecare pentru placa cu mai puține dotări.
Acest model e excelent dacă vrei să-ți asamblezi un PC pentru gaming. Poate că la prima vedere prețul pare mare, dar asta doar e o aparență. Componentele de top costă ceva mai mult și doar cu ele poți juca un joc la cele mai ridicate detalii.

Poze

E o placă DirectCU care nu doar e foarte performantă, ci are și o răcire peste medie datorită celor două ventilatoare cu care e dotată. Porturile sunt multe fiind HDMI, DVI și DisplayPort, adică sunt numai porturi digitale care fac posibilă conectarea oricărui tip de dispozitiv modern, iar dacă vreți port VGA atunci puteți apela un adaptor.

Placa
Porturile

Specificaţii tehnice

Jocurile la calitate Full HD sunt un fleac pentru placa de față deoarece suportă 2560 x 1600. Procesorul e unul de 915 megaherți, iar memoria de 2GB are un bus de 256 biți. Sunt multe de spus despre tehnologiile incorporate deoarece Nvidia e echivalentul Intel pe partea de plăci video și întotdeauna vine cu ceva nou pentru a rupe gura târgului.

Păreri pro şi contra

Pro: performanța foarte bună în jocuri; răcirea activă cu două ventilatoare și oarecum pasivă cu acele conducte din cupru; suportul pentru cele mai noi tehnologii 3D cum ar fi DX 11; porturile digitale DVI (DVI I și DVI D), HDMI și DisplayPort; garanția de 3 ani care e una neobișnuit de mare; vine cu power cable, deci e o placă care are nevoie de mai multă putere (asta nu știu dacă e plus sau minus 😀 ).
Contra: nu vine cu porturi de tip analog, ci doar de tip digital.

Concluzie

Dacă vrei să te joci cele mai noi jocuri la detalii high/ultra atunci acest model ar fi recomandarea mea. Adevărul este că placa e foarte utilă și pentru sarcini de proiectare CAD ori pentru cei care fac jocuri. Din preview-ul de alături se poate vedea cum arată placa și cât de puternică s-a dovedit în benchmark-uri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus nVidia GeForce GTX 670”

  1. Chiar am facut un sistem cu acest model si performantele in jocuri sunt foarte bune. Am si un monitor foarte bun iar investitia in aceasta placa se vede.

Comentariile sunt închise.