Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS nVidia GeForce GTS 450

Placa video ASUS nVidia GeForce GTS 450 DirectCu numită şi GeForce ENGTS450 Top de 1GB GDDR5 e una High-End pe 128 biţi cu DirectCu (răcire mai bună cu 20% în timpul jocurilor şi cu 35% mai silenţioasă în mod idle), Postcap (ceea ce presupune că are condesatori polimerizaţi de bună calitate) şi Voltage Tweak (overclocking până la 50%). Având în vedere că e un model pentru gaming, are suport SLI (pentru a conecta două plăci video cu scopul de a scoate mai multă performanţă). Caracteristicile speciale oferite de producător sunt memoria GDDR5, GPU Guard, EMI Shield, Fuse Protection, Smart Doctor, Splendid şi Gamer OSD. Iar caracteristicile plăcii video ar fi tehnologia NVIDIA Cuda, PhysX, SLI dar şi altele. Aceasta are nevoie de alimentară superioară pe lângă alimentarea de la PCI Express şi anume de la sursă cu ajutorul unul cablu inclus pe 6 pini (se vede în poza de jos) în cazul în care nu aveţi o sursă nouă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Conţinutul

Doar placa

Specificații tehnice

Pentru instalare necesită doar un suport PCI Express 2.0 x16. Procesorul e unul de 783 MHz şi are tehnologie de fabricaţie de 40 nm. Memoria de 1 GB GDDR5 are o frecvenţă de 3608 MHz şi are un BUS de 128 de biţi. bineînţeles are şi suport DirectX 11, OpenGL 4.1 dar şi altele.

Are interfaţă HDMi, VGA (D-Sub pe 15 pini) şi DVI. Având în vedere că vine cu suport SLI, pentru acest sistem numit SLI veţi avea nevoie de două alimentări pe 6 pini şi o sursă destul de puternică. Dar numai dacă vă gândiţi să achiziţionaţi două plăci video şi bineînţeles o placă de bază potrvită. Având în vedere consumul ei, aveţi nevoie de o sursă de 500 W sau una de 600 W dacă alegeţi două plăci video identice. Atât în jocuri (load) cât şi în mod idle temperatura şi nivelul de zgomot se află la un nivel foarte bun.

În jocuri la rezoluţie Full HD s-a comportat cam aşa: 60 fps în Call of Duty Modern Warfare 2, 30 fps Battlefield Bad Company 2 şi 16 fps Metro 2033.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: overclocking bun, răcire foarte bună chiar dacă are numai un cooler, memorie video GDDR5, accesibilă, silenţioasă şi e uşor de instalat datorită dimensiunilor reduse.

Minusuri: necesită alimentare superioară şi nu puteţi juca fluent jocurile recent apărute (Battlefield 3 sau CoD MW3) la rezoluţie 1080p.

Concluzie

Această placă video GeForce GTS 450 de la NVIDIA se adresează gamerilor care nu au un buget prea mare ci mai degrabă unul limitat. jos am pus clipul cu despachetarea sa:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu