Asus N76VB-T4108D, laptop FullHD de 17 inci

Laptopul Asus N76VB-T4108D e ceva mai mare decât laptopurile obișnuite deoarece ecranul e de 17 inci. Se poate observa că finisajul/designul e același pentru seria noua N: finisaj argintiu, ramă ecran neagră, tastatură neagră iluminată, subwoofer extern și altele. Din dotările sale se poate observa că e un model premium și performanțele sunt pe măsură. Puteți alegere un sistem audio performant dacă vă place muzica și mă refer la unul 2.1. Nu e cel mai bun înlocuitor pentru un desktop, dar trebuie să ținem cont de dimensiunile sale și de dotările sale.

Prețul nu e chiar mic, dar pentru cei care un laptop ieftin li se pare prea banal, un laptop multimedia ca și acesta poate fi o alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Procesorul Core i7-3630QM e foarte bun și nu sunt multe modele din generația a 4-a care să concureze cu acesta. Placa video integrată nu e performantă dar devine utilă când vreți o autonomie mare și nu vă jucați jocuri. Comutarea e automată și e bine așa, dar pentru cei care se joacă, le recomand să comute manual pe cea dedicată din panoul de control.

Ecranul de 17 inci e perfect pentru toți cei care vor detalii și o imagine clară. Bineînțeles, ecranele de la monitoare sunt mai bune în special dacă au un panou destul de avansat. Are 12GB de memorie și nu cred că are sens mai mult chiar dacă suportă 16GB. Are 2 harduri de 750 GB fiecare și nu sunt modele oarecare (7200RPM). Are o placă GT 740M care nu e mai bună decât GT 750M, dar diferențele sunt mici.

Ca și porturi are: HDMI, USBuri, LAN etc. Are dotările obișnuite dar și câteva speciale (bluetooth, tastatură iluminată, USB 3.0 și subwoofer extern). Puteți înlocui un hard cu un SSD dacă doriți.

Plusuri: are bluetooth, calitatea audio superioară, configurație puternică, ecran 1080p, tastatură iluminată și suficientă memorie.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Asus N76VB-T4108D e un laptop reușit de la un producător cu experiență iar dacă nu vă place acest model, sunt destule modele chiar și din serii mai vechi. Nu trebuie să optați neapărat pentru un Haswell, chiar și un IvyBridge e satisfăcător.

Te-ar mai putea interesa